Archive for April 24th, 2008

Varmt!

Thursday, April 24th, 2008

Åh, det är så skönt!!! Värme! Vår! Sol!

Det har varit ett gäng sköna dagar här sedan i lördags. Rätt mycket jobb, men skönt när det är ute!
Ridskolan avslutades för min del igår!!! Skööönt! Vi avslutade dessutom med uteritt sista lektionen och jag red Assa. Nice!
Och flera vinflaskor har via elever hittat hem till mig 🙂

Idag har jag gymmat och skall ta mig till Haninge C och handla en ny sporttopp (det håller inte att gymma och rida och bara ha en..) och så är det lektioner på Lyckeby. Jag hoppas solen fortfarande skiner när jag är klar där för då skall jag ut till stallet och rida Messa och Tindra.
Jill och jag red ut i förrgår och åååh vad bra Tindra var! Hon var så uppe, så med och så villig! Bästa korta tölten någonsin fick vi till. Och så tog vi en liten passrepa på slutet och den var också ok (alltså hon kommer aldrig få fantastisk pass, men lite pass blir det i alla fall). Jag vara bara ett enda stort leende när vi kom hem!
Messa skoddes i förrgår och fick dubbla tåkappor bak då det kan underlätta en smula för hästar som skruvar bak. Red igenom henne på volten igår och vetinte om det hjälper eller inte, men hon var rätt trevlig. Framförallt galoppen var bättre än tidigare (förutom när Classe körde förbi med Mr, då var galoppen nååågot flack 😉 ).

Imorgon åker jag till Finaland för att hålla kurs igen och är åter på måndag em. Adina och Jill skall ta hand om pållarna och det käänns skönt att veta att de är i trygga händer!

Messa skall stå kvar i maj och visas samtidigt som Tindra i månadsskiftet maj-juni. Om det går bra eller inte får tiden utvisa, men hon bör kunna höja sin tölt- , pass och spiritpoäng i alla fall.