Archive for April 18th, 2008

Fredag

Friday, April 18th, 2008

Fredag morgon och lite morgonsurf med Pelle, som är ledig idag, vid köksbordet. Romantiskt sätt att umgås va?

Tindra ha återhämtat sig bra efter helgen. Hon stod måndag och tisdag, fick massage tisdag och i onsdags tömkörde jag lite light i grundgångarterna och hon var piggelin. Igår red jag ut med henne. Messa red jag igår på ovalen och volten och jobbade med övergångar och galoppfattningar. Hon blir väligt frustrerad då hon fått gå på lite och sedan skall gå långsamt (ack så långsamt tycker hon…), men hon lugnar sig rätt bra ändå efter några halter.
Igår red jag ut med Messa också och det var inte en bra dag för oss. Hon var stressad från början och skuttade mest för ALLT (vattepölar, sin egen skugga, en småfågel osv.). Bitvis ok trav bitvis ingen trav alls…

Annars var det corepass igår på gymmet. Hur kan samma pass vara så olika tungt olika dagar. Förra veckan tyckte jag corepassen var tungt, men den här veckan var det förjävligt. När vi skulle ligga och cykla med benen i luften krampade min rygg och det gör bara skiiiitont.
På kvällen höll jag lektion för två elever i Stav. Det är så kul med positiva elever som stannar upp, tänker och frågar. Som VILL utvecklas! Iofs är de flesta elever sådana, men endel blir man bara lite extra glad av!
Dagfari och hans ryttare Kerstin är ett sådant ekipage. Och Kerstin; vänster galopp finns ju!

Idag; skall till gymmet och styrketräna, fixa med T och M i stallet och sedan in till stan (ja den stora staden! Den jag är jättesällan i!) och Pelle och jag skall gå på Fredrik Lindströms show Svenskar är också människor, som Pelle fick bijetter till i julklapp av mig.
Och imorgon är det städdag i föreningen…eh…alltså…usch. Jag är verkligen inte bra på sådant. Inte själva städandet i sig som är något problem. Det är det där med att umgås med grannarna och stå och le och presentera sig och “hejhej, ja vi är nya här. Trevligt, trevligt”. Vet egentligen inte varför det är något jag inte gillar. Jag är ju rätt social som person annars, men ändå är det något med det som jag inte gillar. Jag vill välja vilka människor jag är social och trevlig med.
Äsch, det låter ju bara fel hur än jag säger.

Nu skall jag väl ta mig samma och ta mig till gymmet.

Underbart vår väder är det dessutom ute! Sol och +10!