Archive for April 12th, 2008

I ett regnigt Linköping

Saturday, April 12th, 2008

Pelle och jag åkte igår ner till Stenholmen i Linköping. Messa fick massage och sedan tömkörning av Adina så det kändes ok att åka rätt tidigt.
Efter att vi inkvarterat Tindra och kikat på Sól och Sága åkte vi hem till Pelles syster Sussie och hennes man Johan, som bor i Norrköping med sina döttrar Sandra och Sofie.
Lugn och skön kväll med tacos-middag och tidig sänggång.
Steg upp tidigt idag och åkte til Stenholmen och checkad in och vet.besiktade.
Första grenen var fyrgång och Tindra var jätteladdad! Hon kändes super på uppvärmningen, meeeeen: jag värmde alldeles för mycket. Hade inte tillräckligt bra koll på startlistorna och började för tidigt. Så hon hann bli lite trött innan vi skulle in. Det var snålblåst och kallt och precis när jag tog av mig jackan i collecting ring börjde det regna. 🙁
Programmet gick helt ok. Hon slappnade inte av i skritten så mycket som hon kan och var inte helt ok i korta tölten, men med och vaken ändå. Fick 5,2 /5,7 / 5,2 = 5,37. B-final.
Plaskblöt och kall, urk. Hästen inpacketerades i täcken och sedan åkte vi till BK i Linköping och åt.
Vi var ett rätt stort gäng: Jag, Pelle, Sussie, Johan, Sandra, Sofie, Pelles föräldrar + hund samt Marianne, Madde och Sussie K. som kommit från Sthöm för att kolla. Mat, kolla lite på Hööks och sedan tillbaka till ett regnigt och jättekallt Stenholmen.
Red tölten och det kändes mest kallt, blött och segt. Smittade av sig på hästen. Hon gick sådär…
Fick 5,4 /5,5 /5,0 = 5,30 och även där B-final. Hoppas verkligen det slutat regna till imorgon!

Nu till glada nyheter: Sól mår jättebra!!! Hon går ute i flocken och är helt rak och helt oöm och mjuk i ryggen! JA!
(För er som missat vad som hänt: LÄS HÄR)
Hon gick för sig själv, när vi kom ner, som hon ofta gör. Hon är lite av en “tjuren Ferdinand”, går gärna lite för sig själv och nosar. Hon är inte utstött, men väldigt trygg i sig själv och lite ensamvarg.
Hon kom frm direkt och nosade och var mycket trevlig och social utan att vara för “på”! Hon ser riktigt trevlig ut!
Tog en massa kort på henne och Jills Sága, men jag sitter vid Sussies dator nu, så ni får se bilderna i morgon kväll när jag är hemma! Bilder på Tindra och mig kommer också då!

Nu har jag duschat varmt och fått ett glas vin och strax blir det middag!
Och SMHI lovar uppehåll imorgon!

Tjingeling!