Archive for April 1st, 2008

April, april

Tuesday, April 1st, 2008

Idag är det den dagen ja. Den dagen då man kan bli lurad.
Har ni blivit lurade? Min dag har ju precis börjat så jag har inte hunnit gå på nått än. But I probably will.
Det här tror jag är ett aprilskämt

Igår träffade jag alså PT:n Samu och fick ett personligt anpassat program som jag sedan körde.
Så här skall jag börja:

Springa 5-10 min
framsida lår
baksida lår
rodd (bröstrygg och armar)
Deltoideus (utsida överamar/axlar)
Biceps
Triceps
Situps på pilatesboll
Springa ca 10 min.

Varje övning görs 3×12 repetitioner med ca 20 sek vila emellan. Det gick bra! Men jag hade förväntat mig att ha mera träningsvärk idag…känner liiite i armarna om jag sträcker på dom och känner efter (nästan lite besviken).
Skall träna imorgon igen och se om jag kan höja vikten lite.
Men kul var det i alla fall.
I övrigt var det massera patienter igår och så ridskola. T fick vila, jag bara pussade lite på henne i hagen och mockade  stallet.

Det ringde en “patient” igår. En man som frågade om olika tekniker jag använde och lät himla insatt. Så efter en stund sade han “Ja det låter ju bra, utför du massage av lite mysigare variant?”. Jag som är lite trög svarar “Alltså enbart avslappnande massage? Javisst” och han säger “Ja jag menar du vet skööön massage”. Jag anar oråd och säger med ganska skarp röst “Vad menar du med det?” och han säger “ja menar massage av…speciella delar”.
“NEJ! Då har du ringt fel. Hejdå!” säger jag och slänger på luren (elelr ja det var på mobilen så det går ju inte egentligen att slänga på luren, men jag klickade hårt).
Men det är inte ofta som jag råkar ut för sådana som vill ha massage “extra” eller vad man skall kalla det.
Det första året jag masserade (2003) var det en som ringde och beställde tid och sedan sms:ade och undrade om jag masserar topless mot extra kostnad (nej det gör jag förstås inte, han fick inte komma på behandling öht.). Och för nått år sedan var det en man som ringde och bokade tid och sedan ingde om vägbeskrivning typ 7 gånger. Och så började han tjata om att “man får väl vara precis som man är hos dig? Utan filtar eller handdukar eller så?” och s började han påtala att han inte ville ha kallingar på sig heller. Sista gången han ringde (samma morgon) för att fråga om vägen och tjata om att han inte vill ha något på sig sade jag “Du kommer ha kalsongerna på dig och en handduk. Du hittar inte en seriös massör i Sverige som vill ha dig naken på bänken” och då bokade han av. Tack och lov!

Nu skall jag byta om och åka mot Västergården för lektion!