Archive for April 10th, 2008

och så var det kväll igen

Thursday, April 10th, 2008

Och här sitter jag i soffan och kollar på Dirty Sexy Money

Har varit på core-pass (jobbigt men kul!), lämnat in deklarationspappren till revisorn, och varit på banken.
Haha, vad rik jag låter nu…

Jill och jag red utpå T och K idag. Tindra var fin och jobbade på ambitiöst som tusan! vi red slingan, en travslinga i skogen som är väldigt backig. Och nu skall ni höra! På vägen hem lade vi pass; Tindra och jag! Första läggningen (i svag uppförsbacke) gick ok, lite svagt tempo, men sväv. Andra läggningen, på rak väg gick inte alls. Det blev ökat tölt med massor benvift (flott iofs, men inte pass). Sedan red vi tillbaka på vägen och Jill låg brevid med Kengan som draghjälp och då! Jäklars! Då blev det pass och med tempo!
Det var inte den bästa eller snabbaste passen jag ridit någonsin, men det var ren pass och det var flygande och det var tempo! Dutti tjej!!! Och vad nöjd hon var själv!
Nu skall hon ju få fortsätta vara fyrgångare generellt, men Nina (guru) tyckte det var värt att ta fram passen för en bedömning, och det kändes så bra idag! *lycklig matte*

Messa red jag ut och klättrade och hon var bättre ibörjan än hon varit tidigare. Men sedan kom vi in på vägar där hon aldrig gått förr och då blev allt jobbigt! Hon kunde inte koncentrera sig, inte jobba bra, måste bara kolla runt och se alltalltallt som var runt om (ni vet, träd och väg och eh…stenar?). Bitvis bättre blitvis bara spänd.

Imorgon drar jag och Tindra till Stenholmen för att tävla Framtid vår! Pelle kommer med. Hans syster bor i Norrköping så vi bor hos henne med famlij och umgås med dom!
Skall passa på att hälsa på Sól, Sága, Greidi och familjen Stangs unghästar som alla går där!

solorg.jpg

Förrästen:
Bilder från Björn Borg Open 2008 kan beskådas HÄR
Superduktiga Kristina som fotat! Tyvärr fotade hon inte i min klass, men bilderna är fina ändå!

laddar

Thursday, April 10th, 2008

Sitter i soffan och laddar för att ta mig till gymmet och köra första core-passet. Hu och hå det låter jobbigt…men skall bli kul!

Ikväll är det trevlig middagsträff med alla på Omnis Hälsa i Tyresö. Skall bli trevligt att träffa alla, fast Micke kan inte komma 🙁
Och så skall Messa och Tindra ridas.