Archive for June 3rd, 2010

1 år!

Thursday, June 3rd, 2010

Ett helt år sedan jag skrev det här inlägget! Liten Brandi fyller ett år idag!
Från liten och ranglig

bebis13.jpg

till rätt självsäker och stabil kille

Brandi9.JPG

Grattis plutten!

Veckan har varit bra och relativt lugn.
Till följd av att Landsmót 2010 är inställt kom min kompis Linda kommit hem från Island och vi passade att ta en trevlig skogstur med Gná och Tindra och pratade ikapp om allt som hänt sedan vi sågs senast.

Lektioner har avlöst varann och hästarna är ridna.
Edda skall vara igång nästa vecka ut och skall sedan få lite sommarlov. Gná går på halvfart, men bra när hon går. Tindra är i fullgång. Nu är framåtandan topp och det är dags att ta tag i lösgjordheten. Vilket jag och Adina börjat göra. Damen är taggad till tusen och behöver kunna länga steget igen.
Lilla Blá Nunna verkar trivas på Vädersjö och hullet börjar se bättre ut och ridningen går fint. Hon blir bara trevligare och trevligare att jobba med. En ny sadel så kommer det bli toppen.
Eldraun har ju åkt hem så ingen av mina hästar är på stall nu. Vilket är skönt.

Idag har jag varit hos min otroligt duktiga och trevliga tandläkare. Något som varje år är lika jobbigt för mig som är tandläkarrädd. men det gick toppen idag. Sylvana, min tandhygienist, gav mig dessutom massor beröm för att mina tänder var så fina och välskötta. Ingen tandsten alls! 😀
Förutom tandläkare har jag ridit Nunna, masserat i Tyresö och åkte en sväng på bönpallen till Rosenhill och tillbaka bakom min Pelle. Samt tränat på gymmet.
Och mockat ur Gnás box i stallet. Skall fortsätta med den andra boxen imorgon.