Archive for December 8th, 2013

En såndär trevlig helg

Sunday, December 8th, 2013

Helgen har varit fin! Fantastiskt fin!
Mysig fredagskväll med middag och soffhäng med FRASSE!

Frasse är våra grannars underbara dansksvenska gårdshund, som vi vaktade även i september. En helt underbar hund, som vi är totalt och helt förälskade i.
Lördagen har vi ägnat åt att vara ute i stallet och kolla till, gosa med hästarna och låta Frasse leka med Monicas hundar Benny och Benke (åh, vad de röjde!)
Och handla mat och j, bara hänga. På kvällen råkade det bli oplanerad utgång med min vän och kollega Malin H. Hennes kompisar Ida och Micke spelade på O’learys i Handen, så vi åkte dit och drack drinkar och snackade och lyssnade bandet. Superduktiga! Idas röst var helt enorm och Mickes gitarrspel helt otroligt tight och bra! Riktigt kul!
Hemma sent på natten lite lagom rund under tassarna. Sova länge i morse (söndag).
Skulle egentligen hålla lektioner borta på Eknäs och Näset, men det blev inställt då det var lite obroddat och snön och kylan har anfallit (-7 grader i morse). Så det var ledig dag i dag också. Erica hade Tindra (och broddade henne, vilket jag inte kan med min skadade hand, så tack snälla E!) och Brandi vilar efter fredagen.
Skall rida honom några gånger till och upprepa övningarna från Hinni-kursen och sedan skall han få en längre vintervila.

Hur som helst så gick vi över och återlämnade (motvilligt) Frasse till sin familj, som hade kommit hem. Sen åkte vi in till stan och åt lunch på Rörstrands Slott (ser inte ut som ett slott, men hade god sallad). Lite småtraskande i affärer och på fik. Middagsinhandling på fina Cajsa Warg, en mycket ekologisk mataffär vid S:t Eriksplan.
Och imorgon är det måndag igen. Ny vecka, som börjas med ett besök på vårdcentralen så att min tumme får lite mera uppmärksamhet. Den lider ju av brist på det…