Archive for May 3rd, 2009

lång lördag och slö söndag

Sunday, May 3rd, 2009

Igår var det Dís vårtävling på Hemfosa. Dömde tillsammans med Annika Tängström och Anneli Nyström.
En väldigt trevlig dag! Soligt och varmt väder, trevligt sällskap och en del fina ekipage!
Men det blev en lång dag!
Först döma tävlingen 9-17 och sedan åkte jag via Daisy´s i VH till ett litet sött stall bakom Mormontemplet och höll lektion. Nytt ekipage för mig; 7-årigt sto, med det lite ovanliga namnet Leyndarmál (betyder hemlighet), riden sedan februari i år med väldigt gullig matte! Kul bekantskap!
Åkte efter lektionen direkt till stallet och red Gná, som kändes lös och fin efter kiropraktorbehandlingen, men var väldans pigg, och kvällsfodrade efter det.

Hem!

Frez och Emelie på besök. Maten, grillat, stod i princip klar när jag kom hem. Ett glas vin i handen, sjunka ner i soffan och sedan mat. Satt bra.
Resten av kvällen, till ganska sent faktiskt, satt jag och slösurfade, tittade på tv och halvsov. Emelie läste i soffan bredvid och killarna var “manliga” och hände i garaget och klappade moppen…

En väldigt skön kväll!

Somnade som klubbad då jag lade mig vid 01.30.
Och sova gott som tusan till 10.30 idag.
Och nu går dagen i ett stilla lunk. Skall rida Lykta och Gná och jobba med Sága.
Tömkörde henne i fredags och hon är så duktigt! Hur man svänger hade hon i stort greppat helt. Lite bakskygg är hon fortfarande, men bättre! Lillan blivit stor!

För ett bra tag sedan fick jag några jättesöta bilder på Gná per e-post! Eva, som tidigare hade hästar på Mulsta men nu är hundmatte “på heltid” istället hade gått förbi och fotat min svarta dam!
Kolla vad fina:

Gapril093.jpg

Gapril1.jpg

Tack Eva!

Nu skall jag återgå till att läsa och loda runt lite innan stallet!