Archive for May 20th, 2008

Kolla in charmigaste hästen på länge!

Tuesday, May 20th, 2008

Söt pålle!
Jag tror dock inte han har något sexuellt begär till min mat, bara att han leker!
Grymt söt i alla fall!

Nya dojs

Tuesday, May 20th, 2008

…har pållarna fått nu. Så nu är de vackra om fötterna inför nästa veckas äventyr (hjälp vad tiden runnit iväg, men de ser ju fina ut i alla fall).
Efter skoning och fika (alltid det obligatoriska fikandet!) red Jill och jag ut på Kengála och Messa. Kengan ville mest kolla (och bevisa!) vem som kan springa fortast, medan Messa var riktigt duktig och lyhörd – och enligt Jill riktigt fin att se på också. Traven sitter nästan som en smäck.
Det är tydligen brist på hösilage i intejättejättebalar i Stockholmsområdet just nu. Så våra får gå på grönt några timmar varje dag för mera gräs och mindre hö. Att ha dom på gräs hela dagarna är uteslutet före visningen. Så fort vi kommer hem från Strömsholm skall damerna ut på gräs dygnet runt (slut på mockning och morgonfodring!). Och sen till hingsten!

Ikväll (om några timmar) är det “temaridskola” på Fors. En sorts fortsättning på ridskolan för de elever som vill rida lite mera och till ett högre pris. Jag har två lektioner varje tisdag fram till midsommar av detta. Vilket är helt ok.