Archive for May 8th, 2008

hahaha Youtube!

Thursday, May 8th, 2008

Satt och kollade en wierd tråd på sporthoj.com (Pelle mailade tråden…)

Hittade den här lilla filmen!

Killen har humor!

Jag klarade det utan att dö!

Thursday, May 8th, 2008

Ja! Jag klarade att gå till tandläkaren utan att ta Sobril innan!
Jag är så otroligt tandläkarrädd så det är sanslöst. Skakar, gråter, bits och får migrän *skakar på huvudet*
Så min supergulliga och duktiga tandläkare, Elisabeth, brukar ge mig två sobril att ta före och ger mig alltid en morgontid. Men Sobril gör Malin snäll. Jättesnäll och lullig. Säger roliga saker (enligt min man) och jag skall definitivt inte röra mig ute i trafiken ensam på det. Man blir så mycket “I don´t care” i inställningen av dom. Skulle förmodligen inte bry mig nämnvärt om jag krockade…
Pelle tog hojen ner till Norrköping igår så jag måste köra själv till tandläkaren och då vågade jag inte ta den lilla tabletten.
Så jag vaknade kl 05 och var nervös för tandis. Morgonfodrade i stallet och mockade för att ha något att göra…
Och så åkte jag till tandis, skitnervös. Och det gick!
Jag skakade, fick fokusera järnet på andningen, några tårar rann och jag har ont i axlarna av att jag spänt mig i en timme, men jag blev inte hysterisk! *stolt* (den som inte är rädd kan inte förstå hur stort det är för mig…).

Igår var en sådan där lång dag igen. Masserade fyra patienter, kastade mig hem och bytte om och red sedan Messa, som var hoppig och studsig, men kontaktbar och det gick faktiskt att lugna ner henne den här gången och få henne att fokusera igen.
Efter fixande med hennes hovar och stretching åkte jag vidare till Häringe och red Vikingur, en trevlig fyrgångsvalack som behövdes ridas igenom innan tävling i helgen. Ägaren var dunderförkyld och orkade inte jobba igenom honom själv.
Tillbaka till Mulsta och rida Tindra. Som var helt galet pigg. Vi tränade på aveslvisningsridning på långa rakan och hästen var fan överallt! Uppe, nere och framförallt frammåt! Galet het! Helt underbart! (förutom när man skall skritta…). Sedan kvällade jag i stallet och handlade på ICA, var hemma 21.00 (åkte hemifrån 08.20).

Idag är en lugnare dag med lite lektioner ikväll. Skall löshoppa Tindra och Messa och se om jag tar lite kort samtidigt.
Hästarna går på grönt hela dagarna nu så det gäller att hålla igång dom så de inte blir för runda innan visningen. Hittills ser de bra ut.
Cissi skall tävla Kengála i helgen igen på Eidfaxis tävlingar i Eskilstuna, så hon rider henne den här veckan 🙂

Nu skall jag fortätta med att se ikapp på lite tv-serier jag missat.