Archive for March 28th, 2013

Nu har jag alla hästar hemma igen

Thursday, March 28th, 2013

Sååå – då är de hemma! Våra smågrabbar. Inte så små längre då.

De var jätteduktiga och gick bara rakt på transporten. Vi har kört dom lösa i en tom transport och i vår/sommar då vi kan ställa transporten på volten så tar vi lastträning med mellanvägg.
De stod lugnt och fint hela vägen hem och ihopsläppet i hagen gick lugnt och fint.
Båda killarna är lite väl tunna och Nykur har tappat sin rygg, vilket känns lite trist såklart. Och så har de pälsätare. Det är ju inte farligt men det är iiinte snyggt. Nykur är…inte snygg just nu. Sådär kommer-inte-fotas-innan -sommarpälsen-kommit-ful.
Nästa vecka skall de få skor för första gången.

Brandi tog jag mobilbilder på:
mars1
Här ser man lite pälsätarfläckar

mars2

 

Imorgon skall jag träna för sista gången på iForm (tidigare Fokus Fiskvård). Jag skall byta gym, då jag ledsnat på att ventilationen på iForm är så dålig vid löpbanden (där man verkligen behöver kunna få syre) samt att duscharna är helt vedervärdigt dåliga. Inte ofräscha, bara dåliga. Det kommer alldeles för lite vatten och var 30:de sekund måste man trycka på knappen för att få något vatten öht.
Jag tänkte försöka mig på att inte ha något gym alls under sommaren och springa ute och träna lite styrkeövningar hemma.
Well… let´s see how that goes. Kanske blir jag tokig på den här kalla våren och går till det nya gymmet i Tungelsta (Core) där jag provtränat en gång och var nöjd.