Archive for May 12th, 2015

Tidigt uppe

Tuesday, May 12th, 2015

…ja det är man med en liten valp hemma!
Det är ju lite som med ett litet barn, men så klart mycket enklare ändå. Vi får sova till ca 05 då han behöver ut. Harry sover på Pelles sida av sängen så det blir naturligt att han går ut med honom då. Sedan sover vi till ca 07 då jag går upp och ut och börjar dagen.
Förra veckan var Harry hemma hela veckan med Pelle, men den här veckan börjar jag ha med honom halva dagar på jobbet (alltså i stallet, på lektioner och var jag nu är). Det går bra, i alla fall hittills. Han ligger i buren i bilen medan jag rider eller undervisar, annars tar jag ut honom och han gick i lina på stallplan igår medan jag pysslade på gården och i stallet. Tackar för det fina vädret som underlättar.

I helgen var jag på Strömsholm och dömde Sleipnirs regionala SM-kval. De hade gjort så att det var två separata tävlingar varsin dag och bara uttagningar i alla SM-grenar (dock bara Stilpass och speedpass av passgrenarna).
Mycket revlig att döma så mycket V1, T1 osv då det är sååå mycket enklare med ett ekipage på banan!
Och många fina ekipage! Divar från Lindnäs måste ju få ett omnämnande! Vilken hingst han är, vilken ryttare Denni är och vilket fin ekipage de är tillsammans!
På lördagen tävlade de fyrgång och T1 och gick i V1 ut på 6,77 (betänk då att detta är en femgångare med stark pass!) och i T1 på 7,33! Dag 2 red Denni femgång och gick ut på 7,0 och ed även en T1 på 7,37!
Och så ett lätt SM-kval i speed pass på 8,67 sek!
Även Frida Dahléns Blesi och Eyvis Kastali var hästar som liksom stannade kvar på näthinnan lite!

Superfint boende, bra arrangemang och god mat – tack Sleipnir för fint arrangemang!

Hemma jobbar hästarna fint och går framåt!
Nu skall valpen strax på frukost och jag med.