Archive for November 17th, 2009

Är de inte söta?!

Tuesday, November 17th, 2009

Mina rara underbara elever!
Min barngrupp kl 17.00 ääälskade sin förra fröken. Hon heter också Malin och jag tog över gruppen för att Malin G. jobbar lite på avelsfronten ( i sin familj). Föräldrarna tittade lite skeptiskt på nya Malin och barnen undrade var deras fröken var.

Och nu ääälskar de mig! Och faktiskt: jag gillar den här gruppen sjukt mycket! Barnen är glada och rara och lär sig väldigt fort (en mycket positiv grej med barn och ungdomselever är ju deras enormt snabba inlärningsförmåga!) och föräldrarna har tagit mig till sig och är så söta!
För att lära barnen att rida på korrekta volter (ni vet – runda) och att rida ut i hörnen har jag ställt upp koner och brukar skoja om att “det kostar 10 kronor per kon ni rider omkull”. Att rida på eller omkull mig kostar mycket mera än så har jag också berättat.
Ingen har ridit på mig, men lite koner har ju trillat under terminen. Förtjust har barnen tjoat “iiih, nu blir det dyrt” eller “ojoj, det var jag – 10 kronor”.
Igår då vi hade terminsavslutning fick jag av de söta föräldrarna en rosa fin spargris med texten “Till min häst” på och en rätt ansenlig mängd 10 kronor i! (Långt fler 10: or än barnen ridit omkull koner för!).
Så himla kul och sött!

Lite vinflaskor, choklad, ett fint änglaspel och en vacker ljusstake har också hittat hem till mig 🙂

Tack mina rara elever!