Archive for June 21st, 2009

Redan söndag?

Sunday, June 21st, 2009

Ojoj, midsommar över för i år. Redan.
Och roligt var det. 16 pers här. Stor fest, mycket skratt. Mycket prat och lite läskigt på slutet.
En vän fick kraftig panikångest och hyperventilerade, skakade, kunde inte röra armar eller ben och så. Väldigt scary, men det löste sig. Men nog nyktrade vi till allihopa.

Bilder finns på Facebook (länken går direkt till albumet, som är publikt så alla bör kunna se det även de som inte har Facebook!).

Igår gick då dagen av förklarliga skäl lite långsamt. Den brukar göra det då man lägger sig vid 04.30 på morgonen och sedan skall försöka vara någon slags värdinna åt alla som sovit över, vilket var många den här gången! Vi var9 pers till frukost. Tur att vi har stor altan!

I övrigt gjorde vi inte så mycket. Åt frukost, latade oss, solade på gräsmattan, tittade på oändliga mängder  YouTube-klipp (Här är några av de helt sjuka klipp vi såg på)
OBS! Om inte annat så SE det sista klippet jag länkade till! Helt fantastiskt! Lyssna till texten…
Åt pizza, latade oss, åt jordgubbar och glass (Tack Adina!), åkte och tittade till hästarna och handlade mat, latade oss, åt grillat, latade oss och SOOOOV!

Förresten: Ny partydrinken uppfann vi!
…Trumvirvel…

ca 4 cl Vodka
½ tablett Resorb
Valfri mängd Sprite (ca 1 dl eller mera)


(vi drack det i ett vanligt litet dricksglas)
Nu var det väl typ jag och Emelie som tyckte den var god, men det kan finnas flera av oss därute!

Idag har jag ridit ut i skogen på Gná (indirekt har jag i och med det motionerat Sága då också då hon springer lite i hagen när Gná är borta) och sedan åkte jag, Pelle och Ansku in till Stockholm och promenerade via Mosebacke, Katarinahissen ner, längs Hornsgatan (fikastopp på café Puck där “Tårtan” spelades in) och upp på Skinnarviksberget. Stopp för utsikt:

skinnarviksberget.jpg
Pelle fotade med iPhonen

Efter en promenad ner och en tunnelbanetrip till Gamla Stan åt vi en enormt god och billig middag på Vapiano. HELT underbart ställe!
Man går till kocken direkt och beställer det man vill ha och ser på när han gör det. Det är otroligt resonabla priser (huvudrätter från 75 – 120 kr) och SÅ gott! Rekommenderas varmt!

Vilken midsommar!