Archive for December 6th, 2008

Till Erica

Saturday, December 6th, 2008

Min kompis Erica får härmed dagens blogg!

Hon jobbar på en inskränkt arbetsplats (jag hittar på fritt nu) där man spärrar sidor på internet, så som photobucket, webmail och sådant. Så Erica har inte så mycket att ta sig till på jobbet (förutom att jobba då) annat än att läsa bloggar! Och det gör hon tydligen mycket.
Jag hade häromdagen 69 träffar varav 32 var unika.
Erica? Hur många gånger om dagen är du här?
Behöver du hjälp med avvänjning?

Ni andra som också har bloggar kan ju gå in på Ericas blogg (se länk ovan) och igenom kommentarerna lämna er bloggadress så Erica har något att läsa när hon jobbar.

Ja vad har hänt idag då?
Nja, inte så mycket.
Efter lekion (som gick bra!) och massager (som också gick bra, dock fick jag låna ett par “vanliga massagebyxor” av Anitha då jag lyckades i min förkylda förvirring åka hemifrån i ridbyxor och utan ombyte) och Kina-käk dök jag ner i soffan igårkväll och mådde ganska blä. *Snörvel i massor*

Idag, efter skön sömn (har dock tävlat typ firmakeppni med löshästar och Jenny Mandal hela natten , konstig dröm) kändes det lite bättre, har dock börjat hosta lite under dagen.
Två lektioner och en ridsväng på Gná ha dagen innehållit. Hon var betydligt bättre idag. Inte lika skuttig.
Och lite snack i stallet.
Det börjar kännas lite som förra vintern i stallet. Inga riktigt tydliga regler och mycket gnäll trots att vi hjälper till en hel del.
Men tydligen skall vi ha ett möte här någongång vid jul. Förhoppningsvis blir det av.
Jag känner att jag inte riktigt vet vad jag betalar för och vad jag förväntas göra.
Jag fodrar och mockar och tar gärna in hästar, men jag gör det för att jag vill hjälpa till och vara snäll – jag vill inte att det förväntas av mig jämt.
Hästarna har det bra, och det är huvudsaken!

Nu är det strax dax för kvällsfodring och sedan skall Pelle, jag och Frezon (Pelles kompis, eller ja han är ju min kompis med . Lång drasut som påminner om Tage Daneielsson) kolla på film och dricka glögg.

Erica, läs nu inlägget noggrant och långsamt och njut av det