Archive for October 26th, 2011

Höstsol och lera

Wednesday, October 26th, 2011

Lera, lera, lera. Suck. Överallt.
Men vackra höstdagar med klar luft (då det inte regnar) och bra jobb med hästarna gör att hösten inte känns så farlig än i alla fall.
Huginn har verkligen börjat lossna och de senaste gångerna har vi utan problem kunnat växla fritt mellan gångarterna utan spänningar. Han är en häst, som så många, som måste lära sig att använda bakbenen rätt och våga ta i utan att spänna sig.
Myrkva jobbar på och är alltid en liten raring att rida. Skrölt börjar bli hennes paradgren och hon verkar gilla att länga på halsen och frustar alltid förnöjt efter jobbet.
Tindra har känts fin efter Hinni-kursen i fredags. Hon är pigg och arbetsvillig och ger ofta matte ett stort leende på läpparna.
Som vanligt är det mycket lektioner. Ridskolan på Fors, Harby, Lyckeby, hemma på Skogsäng, Eriksberg, Eknäs och då och då även andra ställen.
Ofta är dagarna lite som idag; upp och gymma eller ha en mysig frukost med datorjobb, ut och jobba med hästarna, hem för lunch/middag och sedan ridskolan eller lektioner på annat ställe.

På fredag skall Pelle och jag inta middag och se Jasmine Kara på Fasching! Yay!
Skön musik!

Nu skall jag ta mig en kaffe till och sedan bege mig till Fors och rida raringen Kelda (till salu! Sötaste 4-åringen i stan med bra stam!) och sedan undervisa mina gulliga ungdomar!