Archive for September 4th, 2009

Fredag

Friday, September 4th, 2009

Lugn förmiddag med Pelle, som är ledig.
Jag gillar vårt liv! Så himla mycket!
Jag jobbar ju väldigt oregelbundna tider och rätt mycket kvällar och han jobbar skift. Morgon-, eftermiddags- eller nattskift.
En del veckor suger det, för vi hinner knappt träffas alls. Andra veckor träffas vi nästan hela tiden.
Men det jämnar liksom ut sig och det känns som om vi aldrig hinner bli trötta på varann utan jag hinner börja längta efter honom lagom mycket!

Idag har jag varit ute på Drakboda och ridit ut med Malin och Björg och diskuterat “att rida fyrgångare” med Malin 😉
Hon får nog till knixen på det också skall ni se. Efter några år med Assa frstår jag att hon hade svårt att ställa om till Björg 🙂

Efter lite massage i Tyresö, som gick utmärkt, och en lektion för Jenny och Dagfari red jag Gnun barbacka i repgrimman. Hade med G nere på volten medan Jenny red lektion och hon stod som en lite ängel, helt still medan Jenny red på volt runt henne.
När lektionen var klar fick jag en hjälpande hand av Kerstin upp på Gnus rygg och vi jobbade på mjuka övergångar med minsta möjliga hjälper.
Min balans har blivit bättre helt klart och jag är riktigt nöjd med den.
Avslutade med att tölta ut från volten och hela vägen till stallet och OMG vad fin hon är. Och FINARE. Och så lite till!
Blir så glad!
Efter smörj- och påklädningsrutinen fick Sága och Gná gå ut och äta nattmat.

Soffa och film med Emelie.
Nick&Norah´s infinite playlist” blev det. Vilken söt film! Blev riktigt glad…kär och lite lycklig! Ja, se den!
Nu Spotyfyar Emelie och vi är sociala på ett ganska skönt och lagom plan för tidpunkten. I varsinn soffa med varsin laptop in the lap och växlar några ord nu och då.

Gnu

GNU is what I want!