Utflyttad – inflyttad!

Nu har jag nyheter här för er som inte redan vet:

Företaget, jag, mina hästar och Britta med sina hästar har flyttat.
Ja. Igen.
Det blev så då ekonomin inte gick ihop på Gårdslöt. Inget annat är orsaken och vi har verkligen trivts där; både i stallet, med ridvägarna (helt otroligt bra!) och närheten till Evidensia (där jag ju är en del) och med Sara (som jag ju faktiskt fick kontakt med genom bloggen!).

Men så är det, nu har vi flyttat och det känns också bra – JÄTTEBRA!
Vi står nu och förhoppningsvis för en lång, lång tid framöver på Vädersjö Gård i Tungelsta!
Hästarna går fortfarande på lösdrift, det vill vi inte ändra på och för Tindra finns inget alternativ.
På gården finns ett stort, luftigt stall, spolspilta med varm- och kallvatten (när stod jag så senast?), uppvärmd sadelkammare, fikarum, toalett, ridbana och en liten ovalbana (ca 120-140 m).
Ridvägarna är fina och det finns även planer på en rundcorall.
Det är skönt både för oss och för stallägaren Malin (ja, vi är många i den här branschen som heter det) att vi kommer med en helt färdig flock. Det blir inga ihopsläpp med nya hästar och oron som följer med det, utan det är liksom ett färdigt koncept som flyttar in.

De senaste dagarna har går åt till packande, urmockande av hagar och så fraktande av hästar. Vädersjö ligger bara 15 min med bil från Gårdslöt och vi valde att ta alla med transport, även om det går att rida emellan gårdarna.
Och sedan , mest idag har det variut uppackande och installerande i sadelkammare och skåp. Och det ständiga “herrejösses vad mycket grejer jag har”-ångesten.
Har faktiskt slängt en del saker idag.
Tindra har stått i en egen hage vid stallet och varit rät orolig och sprungit en hel del idag. orolig matte har varit inne och klämt på benet många gånger och det känns faktiskt bra det där benet!
Och så fick vi henne flyttad så hon går bredvid valackerna och håller sig lugn i väntan på att deras riktiga lösdriftshagar blir helt klara.
Så fr.o.m. nu är ni välkomna till mig på Vädersjö Gård!
Välkomna!

Tags: ,

Leave a Reply

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.