Tjänster

Lektioner och kurser

Jag tar emot ekipage hemma på Vädersjö i mån av tid. Då och då ordnas även dagskurser där. Jag kan även komma ut till er. Samla ihop några ekipage och hör av er! Minst 2 ekipage/gång. Kontakta mig för tidsförslag.

Jag kan även komma ut till er och hålla en en- eller tvådagars kurs. Minst 4 ekipage max 10. Ni står för resa, kost och logi samt ridbana/ridhus.

Malin håller lektion. Foto: Erica Osterman
Malin och Exakt från Fors Gård. Foto: Erica Osterman

Träning

Jag kan ta emot din häst för träning, inridning, rehabilitering eller stärkning efter skada. Det gäller även hanteringsträning (duscha, spraya, korrigering). Träningsavtal skrivs och jag uppdaterar ägaren fortlöpande om hur det går med hästen.

I priset ingår boxplats i stallet, egen hage (ev. vid behov med sällskap), allt foder, träning 4-6 dagar/vecka (enligt överenskommelse), daglig visitation. Om du vill rida lektioner på dina häst under träningsperioden ingår det i priset.

Jag står på stall Stora Vädersjö på Vädersjövägen i Tungelsta söder om Stockholm. Om hästen står i närheten av Tungelsta, Västerhaninge eller Haninge kanske den kan vara hemma och få träning ändå? Kontakta mig för överenskommelse! 

Titta in bland tränade hästar för att se en del av de hästar jag tränat. Referenser finns!

Rehabilitering och uppbyggnad

Jag samarbetar med teamet på Karlslunds Gårds Träning & Rehabcenter i Sorunda och kompetenta veterinärer, om det skulle behövas. Jag är mycket erfaren inom rehabilitering samt uppbyggnad av hästar som varit skadade, samt upplägg av träning för hållbarhet.

Jag strävar alltid efter att du, som kund, skall få tillbaka en häst som är harmonisk, känslig för hjälperna och förstår vad som förväntas av den samt lär sig jobba med en bra överlinje. Individuella mål sätts upp utefter hästens förutsättningar.

Malin och Tindra frá Österkulla. Foto: Erica Osterman
Malin och Exakt håller clinic på Sweden International Horse Show. Foto: Erica Osterman

Clinics och digitala föreläsningar

Jsdfjsd

Domare

Jag är utbildad och examinerad nationell domare för islandshäst och dömer tävlingar upp till nationell nivå i hela landet. Har dömt SM 2015. Arvode efter SIFs lista, jag fakturerar arrangören. Hör gärna av er i god tid!

Malin och Exakt från Fors Gård. Foto: Michaela Bång