Men livet också

Ja, bloggandet har legat nere så att säga. När bloggandet hamnar i skymundan betyder det att jag är ett busy bee och jobbar. Och det gör jag. Hästarna skall jobbas, och så är det väldigt mycket lektioner nu, vilket är superkul men tar mycket tid. Och så en hund och en make och böcker jag vill läsa (just nu: Stephen Kings Revival). Då blir det obloggat.
Under våren har jag ridit var tredje vecka för Helene Blom med både Brandi och Exakt, vilket varit jättebra. Älskar att jag får jobba och får hjälp i alla gångarter och inte bara får töltjobba! Visst töltar vi också, en del lektioner till och med mycket, men det är även stort fokus på de andra gångarterna, vilket är superbra och dessutom verkligen har hjälpt.
Mycket bra övningar och bra läxor att ta med sig hem och jobba med.
Tänk att det skall vara så stor skillnad på att säga till någon annan hur de skall göra och göra själv. Fascinerande.

I lördags var det tävlingsdags igen!
Redan i slutet på januari hade jag anmält Brandi till den här tävlingen – Dís vårlätta på Ensta (Grödinge).
Då, i januari hade jag bara B att anmäla till en “lättklasstävling”. Exakt kändes inte helt aktuell till den och jag anmälde Brandi med tanken “vi får se vem mera jag anmäler”. När jag någon vecka senare tänkte på det igen och tänkte anmäla Britta och Vísir och kanske någon häst till med mig så var tävlingen full – i februari!
Så då fick det blir “bara” Brandi.
Och det var faktiskt rätt skönt att åka iväg med bara honom och helt själv. Nja, lite sällskap hade iofs varit trevligt, men å andra sidan var ju hela tävlingsplatsen full med folk jag kände och jag hade Harry med mig. Så det gick ingen nöd på oss; mig, Harry och Brandi.
Mera detaljerat om tävlingen (ni verkar ju gilla dom inläggen?) skriver jag när jag fått eventuella bilder.
Caroline Pettersson var där och fotade och jag skall få provbilder idag eller imorgon av henne så skall jag se om det är någon som jag vill köpa.

Men som sneakpeak kan jag säga så här:

Fil 2016-05-11 17 42 12

 

Tags: ,

Leave a Reply

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.