På tapeten

Alltså har ni liksom sett ba?

HÄR!

hihi, my fifteen minutes of fame

Och vet ni vad?
Det här blir bättre! Så mycket bättre!

Detta kommer inte längre premieras och kunna få så höga poäng som tidigare:
httpv://www.youtube.com/watch?v=g3bVs1bFtwU

Och det är bra!

 

 

 

 

 

Tags: , , ,

3 Responses to “På tapeten”

 1. Klara says:

  Kan du förklara lite mer ingående varför Kolfaxi inte ska få lika höga poäng som tidigare? Förvisso så hackade min film ganska mycket men jag såg en häst med bra takt, fin aktion, bra tempo i både korta och ökade tölten, bra tempoväxlingar. Gällande formen så kan man absolut önska lite rundare form och det är det jag antar att du syftar på. Tycker generellt man borde varit lite kvickare med att komma ut med de nya riktlinjerna till ryttarna även om du säger att “allt är som vanligt”, att man kommer och rider sitt program så tror jag inte att det kommer bli så. Som vanligt alltså.

 2. MalinS says:

  Hej Klara!
  Jag svara i ett nytt inlägg då det är viktiga frågor! 🙂
  MalinS

 3. Maria says:

  Såg inte ok ut men har sett betydligt värre på bl a SM. Hästen var irriterad, slog med huvudet men var inte totallåst i en djup form med hård hand. Det blir mer kast med huvudet när en ryttare ger en mindre tillfreds häst utrymme än när ryttaren inte ger ngn eftergift alls utan bara driver fram mot handen i en stel låst form. Tycker att det är bra att man förändrar bedömningen om det innebär att den blir vänligare mot hästarna.

Leave a Reply

*