Lugna tider

Ja det lackar ju mot jul och är ganska lugnt här.
Stígur och Tindra är igång och känns båda bra och fräscha. Stígur är verkligen en riktig dunderhäst! Genomsnäll, kraftfull, och så kul att rida (jag tjatar, jag vet, men han är verkligen så kul!).
Tindra ha varit igång ca en vecka efter sin vila och känns glad och pigg.
Adina var ute i stallet idag och vi lufsade ut i skogen tillsammans och kul-red på hästarna. Att rida med andra är inga som helst problem med Stickan nu! Han töltar så fint och lugnt bredvid Tindran. Vi tog en riktig rush-galopp hemåt och vi exploderad iväg och med en liten dragning i halsremmen och lite visslingar saktade han så fint ner och frustade härligt.

IMG_8072
Stígur sträcker på halsen

Vintermästerskapen är ju ett underbart kul initiativ som jag funderat lite hit med och verkligen skulle villa åka och tävla på – men jag håller med Anna B., det blir väldigt dyrt att åka iväg och tävla och med vårt väder så väljer jag att inte anmäla mej.
Ser bara framför mig en skittidig morgon, snöstorm och oplogade vägar och en iskall lång dag där själva ridandet utgör en såpass liten del att jag inte vet om jag tycker det är värt det för hästen eller mig.
Däremot förstår jag att de måste ta ut den anmälningsavgiften de gör för att få tävlingen att gå runt ekonomiskt.
En annan del är ju det där med att anmäla sig till tävlingen är ju just det ekonomiska. Jag har, lugnt sagt, lite pengar som inte riktigt kommer in som de skall. Jag vet varför och förr eller senare får jag pengarna. Eller alltså senare är det. Det gör hur som helst att jag inte har så mycket pengar att betala varken anmälningsavgifter till tävlingar eller mat för just nu.<
Så i väntan på pengar, så rider jag, håller så mycket lektioner jag kan och passar också på att ta lite återhämtning inför en intensiv vår!
Förresten: Det finns plats för några träningshästar, inridning, korrigering eller vidareutbildning i vår/sommar!
Skicka ett mail vettja om ni är nyfikna påvad jag kan erbjuda din häst! malin[snabel-a]malinweb.se är adressen!

 

 

 

Tags: , ,

One Response to “Lugna tider”

  1. rebecca says:

    ridhuset är ju isolerat så det är behaglig temperatur där inne, speciellt med mycket folk 😉

Leave a Reply

*