Revolutionsdags

Onsdagkväll och dagarna susar som vanligt fram.
Fina och Greiði jobbar bra. Fina har, precis som G., mått bra av att vila. Det är flera polletter som trillat ner.
Gná har jobbat bra och skall imorgon vaccineras och får ju följaktligen stå lite till då.

Igår var jag iväg till Upplands Väsby och höll lektioner för ett mycket trevligt gäng på Harby! Ser fram emot att få jobba med dom kontinuerligt under våren.

Efter att ha läst i Anna&Feykirs blogg om boken Matrevolutionen blev jag intresserad och beställde den från Adlibris (där man kan provläsa förordet – gör det!)
Nu har boken anlänt och jag läser. Och fascineras! Vad intressant! Varför har ingen berättat det här förr för mig?
Boken är mycket trevligt och lättillgängligt skriven av Andeas Eenfeldt, som driver bloggen kostdoktorn.se.
jag är personligen inte dödligt intresserad av viktnedgång (även om nått kilo till gärna fick lämna min lekamen), men hur mycket rätt kost kan påverka allmänhälsan och faktiskt få sjukdomar att försvinna/läka ut är otroligt intressant!
Pelle behöver snart inte läsa boken så mycket som jag tjatar om den…

boken

Som vanligt, när jag kommer på att blogga är “klocka miljoner” och det är egentligen sängdags för små töser på blott 31½ år... det är alltså dags för sängen nu så jag orkar upp och massera lite och rida mycket imorgon 🙂

Natti på er!

Tags: , , ,

5 Responses to “Revolutionsdags”

 1. Erica says:

  Roligt, ska du joina klubben nu? 🙂 Jag har också börjat läsa boken och det ska bli kul, har bara hört gott om den. Nu äter jag ju redan efter de här principerna vilket är hur skönt som helst (äter inte heller av viktnedgångsskäl även om jag gått ner på köpet) och kroppen mår verkligen bättre av det. Siktar på att låna ut den lite här och var när jag läst klart den! 🙂

 2. Så roligt när man kan inspirera! Andreas Eenfeldt har verkligen talang för att beskriva vetenskap på ett sätt som är lätt att förstå – och dessutom göra det riktigt underhållande! Jag har ju ätit efter dessa principer i snart 2,5 år – och önskar att alla skulle få uppleva hur mycket bättre man mår när man äter sig mätt på riktig mat!

 3. Malin Stang says:

  Hihi, vad kul att gå in på kostdoktorn.se och se att han har länkat till dig =)

  Är också sugen på att läsa hela boken nån gång, har läst förordet och det var riktigt välskrivet och bra.

  Kram!

 4. Malin says:

  Du får låna den av mig när Molle, som har den nu läst klart 🙂

Leave a Reply

*