Ridskoleavslutningsvecka

Nu går ridskolan på Fors in på sin sista vecka för höstterminen.
Kvar är bara den här veckan och så den sedvanliga “temaridskolan” några gånger i december.

Det är både skönt och tråkigt.
Det är skönt att få tillbaka sina måndagskvällar, den dagen är inte min favorit och den blir lång.
Ekonomiskt är ridskolan dock bra.
Och främst: Jag gillar mina elever! Jag kommer ju sakna dem!
Men ridskolan kör igång vecka 3 igen!

Igår höll jag kurs på Fors hela dagen. 11 ekipage jobbade aktivt och mycket duktigt i ridhuset 2 pass var.
Tack och lov har min förkylning gett med sig så pass mycket att jag inte är matt och yr längre! Rösten funkar friktionsfritt, vilket är en viktig del då man instruerar och jag orkade bra hela dagen utan att känna mig trött.
Och vilka fina hästar jag träffat!

Idag har jag börjat dagen med fika och lite skjuts av min vän Sara Arnbro som var i Sverige över helgen för att hålla kurs!
Så länge sedan vi sågs och så kul att hinnas ses lite igen, även om det mest blev prata i bilen på väg till Lillhästen och Cityterminalen. Men dock!
Gná och jag har efter en veckas vila träffats igen.
Red ut en sväng och bara kände lite på de olika gångarterna. Vädret är så otroligt dimmigt och regnigt och lerigt och what not så det är svårt att hålla inspirationen och lusten uppe känner jag. Men den lilla svarta hästen fick mig trots allt att le idag! Vi trivdes ute och ihop bägge och var överens!

Jag har precis ätit en god kycklingsallad till lunch. En fördel när min mamma varit här (förutöver att träffa henne då) är att det alltid finns frukt och salladsingredienser hemma! Och då blir det av att laga sallad och äta frukt!
Nu är det dags att dra på sig ridbrallorna igen och åka till Fors och rida Nunna och sedan instruera elever kvällen lång.
Vilket jobb jag ändå har!
Jag får hålla på med min hobby och träffa så många underbara, trevliga människor!

Tags: , , , ,

Leave a Reply

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.