söndag!!!

ÅÅÅH vad skönt!!!

Sov till 9 och har druckit kaffe på altanen! Sedan fick jag ett ryck och planterade ut blommor i rabatten och platerade om de två blommor vid fick av Malin och Henrik för nått år sedan. Grymt duktig man är va?

Jag är oändligt glad i min kamera (om det undgått någon) och fotar gärna och ofta!
Sån även idag!

sondag1.jpg
Dagens look (det var +20 i skuggan när jag steg upp)!

sondag2.jpg

Fina blommor på buske. Någon som vet vad de heter?


sondag5.jpg

Välkommen till ett islandshästhem! Denna hänger på vår ytterdörr

Just nu ligger jag på en filt på gräsmattan och bloggar. Man är ju datanörd…
Lite krångligt då jag väligt ofta måste flytta filten lite då inte laptopen hamnar i solen, men vad gör man inte för sin älskade dator?
Hittade ett par gamla shorts som jag nästan aldrig använt (jag är inte så förtjust i shorts då mina ben inte är de smäckraste spiror man skådat) och bikiniöverdelen jag köptei Thailand. Sedan var det projekt keps/hatt. Och det stod helt omöjligt att finna!!! Jag vet med säkerhet att jag har en solhatt och (minst) tre kepsar och Pelles solhatt (som jag älskar).
Men står de att finna? NEJ!
De ligger förmodligen i en låda eller ovanpå något skåp (eller ännu värre; i en låda som är ovanpå något skåp) och kändes inte viktiga att ha tillgängliga i flytten hit första februari. Men nu är de viktiga – för mig!
Men Malin är kort (1.60 jämnt!) och skåpen är höga så jag orkade intett klättra omkring och söka. Till slut hittade jag Hilton-kepsen (har man bott där måste man ju ha något bevis för det ) ovanpå klädskåpet på mitt kontor. Så nu slipper jag få solsting.  Puh, jag förstår att ni är lättade

Fick ett mess av Brittis om att sekretariatet räknat fel på Cissis och Kengálas slutpoäng igår och 4,80 var den korrekta poängen. Och, vad viktigare är, det innebär a-final i femgången! Duktiga! Skall blir spännande att höra hur det går! Skippar att åka dit idag dock.

Egentligen skulle jag  och Tindra ha tävlat Stormur Regional denna helg, men jag hade ingen lust, så jag strök mig! Har fullt upp typ varje helg hela maj och juni, så det kan vara jäkligt skönt att vara hemma en helg och vara ledig.
Och med tanke på hur varmt det är så är jag glad att jag strök mig.
Tindra skall ju avelsvisas om tre veckor och den ridningen skiljer sig så mycket från tävlingsridningen så det känns bara rörigt at tävla också. Men när jag anmälde mig till Stormur, i januari, var jag långt ifrån säker på att hon skulle visas.

Funderar på om jag skall ta mig ut och rida Tindra och Messa nu eller rida dom ikväll då det, förhoppningsvis är lite svalare. Tror det får bli ikväll, det är bara jobbigt för både dom och mig nu.
Vi skall till Pelles föräldrar, ute på Gudö,  och käka middag idag  så jag får väl bara se till att  komma mig därifrån  i tid så jag hinner rida. Vilket inte är det lättaste då det är heeelt underbart ute på Gudö!

3 Responses to “söndag!!!”

 1. Pelle says:

  Sötnos, blommorna heter löjtnantshjärta. Kunde du fråga mig om. //Botanikern Maken

 2. Jonna says:

  Åååhh, vad fin den var islandshästen på dörren =) var kan man hitta sånna?

 3. Malin says:

  Hästen är köpt i Finland av en tjej som gör dom. 100 kr kostade den 🙂
  Om jag ser dom igen någnstans skall jag köpa en åt dig Jonna!
  Kram!

Leave a Reply

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.