Det har gått några dagar…

…sedan jag bloggade. Det har varit för fint väder för att blogga, skyller jag på

Det har å andra sidan inte hänt så mycket att blogga om heller. Lite lektioner, massor grilla och äta grillat :p och trevlig samvaro med vänenr samt lite träning på gym och ridning på pållarna.
Löshoppade Tindra och Messa härom dagen och de är sjukt duktiga:

IMG_0676.JPG

IMG_0674.JPG

IMG_0693.JPG
Såhär så endel av hoppen ut

Tanterna tillsammans

Igår och idag har varit underbart loja dagar! Har varit ledig och sovit tills jag vaknar (vilket iofs är runt 8-8.30 då jag går och lägger mig vid 23), frukost altanen grillat till middag. Tränade på gymmet igår och red Tindra på ovalen samtidigt som jag hjälpte Cissi lite med Kengan inför tävlingen i helgen på Eidfaxi (Eskilstuna). Cissi är skitduktig med Kengan!
Och Tindra var hyperfin!

Idag var Pelle och jag riktigt Svensson-iga och var åp Bauhaus och köpte ett bord och några stolar till altanen. Och lite ditt och datt till trädgården (jag får mina ryck ibland…). Efter ett ombyte hemma red jag ut på Messa, som var pigg, men bra. Däremot blev hon trött av värmen (helt förståeligt då det var ca 28 grader). Dusch och lite extra salt i maten.
Både hon och T har lagt på sig lite extra, så nu blir det “light-hagen” med pytte lite gräs i, till visningen.
Efter ridningen susade Jill och jag till Eskilstuna och kollade när Cissi red femgångenpå Eidfaxis tävling.
Kengála var väldigt på och het och sprang lite extra, men Cissi satt lugnt och fixade det! Första passen slog Kengan upp, men andra läggningen gick mycket bättre.

IMG_0861.JPG

Malin var också där och tävlade på sin Assa:

IMG_0834.JPG

Både Malin och Cissi gick ut på 4,70 och ligger på en delad sjunde plats och rider alltså b-final imorgon! KUL!

Nu skall jag se Rock Star klart och sedan lägga mig.

Leave a Reply

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.