Tävlingsdag!

Japp! Idag är det Björn Borg Open 2008 på Runstens Gård! SKall bli skitkul verkligen!
Jag har morgonfodrat extra tidigt (var i stallet 05.45) så T. hinner äta ordentligen innan lastning. Lilla fröken blir så nervig om man ändrar på rutinerna. Och nu hinner jag vara hemma ca 45 min och äta en frukost till innan jag skall åka tillbaka och lasta.

Igår var det full fart hela dagen! Masserade patienter hela dagen och åkte sedan jag till gymmet (visst är jag duktig!) och tränade. Det är ju för fasiken riktigt trevligt att träna. Endorfinkicken man får är nice!
Efter en tallrik yoghurt hemma cyklade jag till stallet för att förbereda för tävlingen.
Jill och jag löshoppade T&K på volten. Måste fota någon gång när vi gör det. De börjar bli riktigt duktiga på att hoppa!
Sedan vara det pyssel med att tvätta av sadelgjord, byta schabrak, piffa med hästen (Jill tvättade Kengan så jag gav T en riktig avryktning och piffade hovar och linimentade och hade mig).
Efter en liten promenad, så Kengan skulle torka lite innan hon rullade sig i hagen, så fick tanterna gå ut i hagen igen.

Nu skall jag dra på mig de vita brallorna och stövlarna (nej de är inte vita, de är svarta).
Återkommer med rapport om tävlingne ikväll!

Tjingeling!

Leave a Reply

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.