vårkänsla…

…är det i luften! Underbart! 17 grader och sol, underbara sol igår.
Red en sväng på Fjantafia och och njöt av sol, vårluft , fågelsång och tasslyft (för de fanns igår!). I övrigt var det lite ledsamt igår. Det är så många som verkar ha skadade hästar! Mozart är inte fräsch i ett bakben. Jg avbröt lektionen, satt upp och skrittade honom så ägarenfick se hon ojämnt han gick. Vi diskuterade en lång stund runt vad det kan vara med honom. Chiropraktorn kommer ut idag och skall kolla på honom och sdan får vi se. Men böjda spår skall nog undvikas ett tag, om inte längre (för alltid?).
Och så min kompis Madde som äntligen hittat sin drömhäst, underbara fina Haeringur (här med mig i sadeln). Allt var klart och fixat och han skall bara spattröntgas. Men han är ohalt på böjprov och går rent i alla gångarter. Och så har han spatt! På bägge bak! Och är smärtpåverkad vid närmare koll. Det är så himla trist och jag är så ledsen både för Maddes, Idas (säljaren) och Haeringurs skull!
Varför kan hästar inte bara hålla och vara hela och fina för?

Har tränat med Pelle idag och det gick bättre än i måndags. Vågade ta i lite mera och det känns, men på ett bra sätt!

Appråpå aprilskämt, förrästen; kolla in här och rösta på årets roligaste aprilskämt i media:
www.aprilskamt.se

Nu ut och rida pålle!

Leave a Reply

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.