Lördagkväll

Igår var det jobb hela dagen. Först massager, fyra stycken, och sedan lektioner. Adina tog hand om T, gulle henne!

En ny bekanstskap på lektionerna, Ganti.  Det är en valack på 5 år (i år) e: Njáll från Fors.
Det är alltid kul att träffa hästar som man känner släkten till! Njáll känner jag rätt väl och har ridit honom endel då han, för många år sedan stod på Fors. Njáll är efter Mökkur, som jag ju känner mycket väl (och även ridit rätt mycket) och Njálls mamma, Njóla frá Krossi, gick en längre periord på ridskolan på Fors och bland de positivaste hästarna jag ridit!
Gantis mamma Svala har jag sett på en lektion.
Ganti har exteriör av sin far och farmor. Kroppen är rätt snygg, kvadratisk, högbent. Och så är det en liten hals och ett JÄTTEhuvud! Och det kommer från farmor!
Gantis ryttare Ylva gjorde ett bra jobb med honom och jag tror det blir en toppetrevlig häst då han blir lite stark. Han verkar vara rätt bebis i huvudet än.

Hade morgonfodring i morse och det gick otroligt smidigt. Lilla fölet, som heter Linn,  har piggnat till rejält och jäääklars vad söt hon är! Jag är helt och dödligt förälskd i den lilla varelsen! Skall ta med min kamera till stallet imorgon och ta bättre bilder på henne.
I övrigt idag har Adina, jag och Isabell haft helhetsdag på Lillhästen i Stav. Det var kul och funkade jättebra och var kul.
Och så har jag träffat Marika. Hon är en finlandssvensk islandshästälskare, som jag. Marika jobbar och studerar i Sthlm och har fått mitt nummer av en genomsam bekant i Finland. Så idag var hon ute och luktade på stalluft och klappade på våra pållar. Och så fikade vi hemma hos mig. Mycket trevlig bekantskap!

Nu ligger Adina och jag i soffan och slöar efter en god middag!
Pelle super med kompisar hos hoberna i Spånga. Han återkommer hem imorgon om han kan köra lilla röd.

over and out

Leave a Reply

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.