Sommartid!

    Yay!

Det är sommartid! Och jag var ledig då det bytte! Det har nog inte hänt sedan hedenhös, tror jag. Det brukar alltid vara tävlingshelg då. Det är säkert tävlingshelg nu också, någnstans, men jag är inte där!

sommartid
Och vet ni vad jag skall göra imorron?
Jag skall träffa en personlig tränare Fokus Friskvård i Västerhaninge!
Jag har kommit fram till att detta funkar inte längre. Bara ridning är för ensidigt. Jag simmade ju tidigare, men nu är det lite långt till simhallen och där var det dessutom alltid så fullt med folk (man är ju lite folkskygg…) som plaskade, skrek och gjorde vågor allmänt (ja, ni gissar rätt, det är sådanadär små människor jag syftar mest på, de som går i allmänna läroverk som har simning/plask/skrik på schemat).
Så jag och Pelle traskade in på gymmet i VH och frågade vad det kostade och hej och hå så hade vi plötsligt blivit medlemmar (på prov en månad) och hade fått rundvandring och skakat hand med alla och satt upp tid med den personliga tränaren. De visste hur man grep tag i kunder där…
Men hela stället verkar super. De är otroligt ambitiösa. Träff med PT, lägga upp mål och schema, återträff med PT om si och så många veckor för uppföljning. De ringer om man inte dyker upp på ett tag.
Hur många olika grejer som helst som man kan gå på; core, spinning, body pump, boot camp, yoga, pilates och fan och hans moster. Och så “vanlig” styrketräning så att säga. Nu jäklar skall jag bli fit va?!
men jag är lite nervös för det här med PT imorgon, samtidigt som det skall bli skitkul! Iiiik!
Och med lite bättre kondis och lite fler, andra, muskler kanske det blir lättare/bättre i ridningen med.
Med gymkortet följer även solning och massage på en massagebädd (med vatten), fri simning i Skogås och så gäller kortet på alla CMS-gym världen över.Värsta fina, alltså…
Jaha, nu kommer Marianne och Madde hit på lite fika och så skall vi till stallet. Blir nog ridning på ovalen idag. Adina var ute och rejsade med T i förrgår och igår fick ho vila. Så skall vi fota bebis-Linn också.
Fridens!

Leave a Reply

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.