Semestern slår till

Semesterläge och slapp och slö…typ…ish
Den 1/7 började semestern, men lite glatt hade jag lovat Britta att jag visst kunde ta hennes hästar den 1-2/7. Hettan och sommaren slog också till från första semesterdagen så det var rätt svettigt ridande och jobbande av hästar, men jag hade å andra sidan inga andra åtaganden de dagarna.

På fredag morgon lastade Britta och jag in Vísir och Exakt och åkte, semestern till ära och red kurs för Atli på trevliga Stall Lundh på Saltarö. Stekhett och mycket skritt blev det. Men nyttigt och roligt! Exakt och jag fick jobba med sluta i skritt, mera skritt, grundtölt (skrölt) och sedan i långsam tölt.
Idag har jag fikat med de härliga människorna på stallet (Vädersjö) och sedan kört iväg Brandi och Exakt till Karlslund dr de får vattenbandsträna (och beta) medan jag semestrar!

Nu i veckan som kommer är det ju som bekant SM för islandshästar på Strömsholm. Jag hade nog tänkt åka och titta lite, men så för någon  vecka sedan fick jag frågan – “vill du döma några klasser på SM?”.
!!!
Ja! Det är klart jag vill! Det är rekordmånga anmälda till SM i år så det behöver vara flera domare så de ordinarie (FEIF-) domarna kan få pauser.
Kommer döma en del på onsdag och torsdag (juniorerna och ungdomarna gissar jag) och jag får döma finalerna på de uttagningar jag dömt om jag vill.
Jättekul bara att bli tillfrågad!

Har fixat boende onsd-torsd och är redo! Skall bli jättekul! Kan vi gemensamt hålla tummarna för uppehåll?!
Sedan, nästa vecka åker jag till mamma i Finland och slappar (och cyklar) i vackraste Västanfjärd!

Tags: , ,

2 Responses to “Semestern slår till”

  1. malin says:

    tycker uppehåll från regn låter grymt!

  2. Ja, ja. Har korsat tårna för uppehåll. Brukar funka.

Leave a Reply

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.