Paus bidde det

Det var så mycket planerat, så mycket som skulle göras.
Det skulle bloggas om Mettes clinic, hållas lektioner, köras hästar till kliniken, ridas hästar, åkas till Karlslund med hästar…ja ni hör själva vart det här är på väg.
Men mitt i natten mellan söndag och måndag vaknade jag i våldsam frossa. Huu, ja ni vet sådan där riktigt feberfrossa. Jag har nästan aldrig feber (kan tappa rösten, bli förkyld på olika vis men otroligt sällan feber) och har generellt lite låg temp.
Efter en stund tryckte jag i mig en alvedon så jag kunde somna om och efter någon timme somnade jag om.
Vaknade när klockan ringde på måndag morgon och det rätt tidigt dessutom, då jag skulle köra två hästar till kliniken (från två olika stall) och vara på Evidensia kl 08.
Mådde apa, men med lite alvedon och finrexin (underbara uppfinning!) stod jag i alla fall på benen, blek men dock. Avbokade allt förutom klinikbesöket och tänkte att jag åker direkt hem och lägger mig när det här är klart.
Little did I know att det var ett av de längre besök jag varit med om.
Vi var på plats strax före 08 och lastade runt 15 – 7 timmar senare. Och tyvärr var det inte vidare bra med någon av hästarna (ingen av dom är mina, tack och lov, men jag var med hela tiden då jag bryr mig om hästarna och deras ägare och hade lovat att hjälpa dom med ridprov och longeringar).
Uscha.
När jag kom hem, vid strax före 16 formligen smalt jag ihop i soffan och där har jag legat kvar (men undantag för rastning av hunden, som ju måste ut oavsett av hur jag mår) till nu.
Det var bara avboka ALLT! Inte en chans att göra något annat än att ligga still och svettas/frysa och ha ont. Typisk influensa. Blä!

Men idag börjar jag se ljuset. Klart piggare och orkade till och med vara ute med studs-schnauzern (gissa hur pigg han är av att ha legat på mig i soffan i ett och ett halvt dygn…) 40 minuter utan alvedon. Så imorgon skall jag nog orka mig ut igen. Lite grann i alla fall.

 

One Response to “Paus bidde det”

  1. Tove Lindgren says:

    Hejsan,
    Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
    Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka mer information.
    (Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).
    Åldersgräns 16 år.
    Mvh, Tove

Leave a Reply

*