Upp som en sol…

…ner som en pannkaka.
Det har känts bra! Livet varit bra, hästarna känts bra, voffen och maken underbara.
Och nu låter det som något hemskt hänt, så är det inte alls. Men igår kväll gick jag från fullständigt friskt till pangförkyld på en halvtimme. Bara så! Poff!
Vi var på vardagslydnadskursen med Harry på underbara Hundläroverket och när vi kom hem kände jag mig lite ansträngd i svalget och en halvtimme senare kände jag mig fullkomligt däckad. Blä. Hästarna går det ingen nöd på, de får vila. Ridskolan på Fors var det bara att glömma idag. Jag har svag röst och visst kan jag få det att låta, men det gör ont hela tiden. Tack och lov kunde Lotta hoppa in och ta mina lektioner ikväll och privatlektionen efter ridskolan gick att omboka.
Plånboken kvider lite, men vad skall jag göra… det går inte att undervisa utan röst.
Jag gjorde ett ridprov på kliniken åt en elev som inte kan rida för tillfället och kände febern stiga medan jag jobbade (och då var det ju tack och lov inget tufft jobb, jag sprang inte ens på böjprovet utan red bara runt i ridhuset före och efter bedövning och sade hur det kändes).
Sedan har jag hämtat Jóga, min kompis Jills 3-åriga sto, och kört henne till Vädersjö, dit hon flyttar nu!
Till oss! På lösdriften! Yay!
Nu är gänget typ samlat igen! Jag, Britta, Jill och My står ihop med våra hästar! Så glad!
Och Tindra får sällskap – äntligen!
Tindra fick ju en senskada för nästan ett år sedan efter ett älgbesök i hagen och fick gå ensam först i decimerad hage (sjukhage) och sedan i fullstor hage. När vi flyttade till Vädersjö gick hon först själv på sin lösdriftsdel en stund och sedan har hon gått tillsammans med stoflocken, som inte gick på betet utan uppe vid stallet. De går i en gigantisk hage, men med rätt lite gräs.
Och nu börjar stoflocken gå in på nätterna igen och Då passar det perfekt att Tindra fick ett sällskap!

Nu är det soffan som gäller resten av kvällen. Min rygg och min plånbok surar och min hals och förkylning är nöjda!

Det som känns bra är att Brandi och Exakt går det ingen nöd på, de är i god kondis och inte mår dåligt alls av att vila några dagar. Brandi är dessuttom lite hösttröttt, så han skall nog faktiskt vila.

Uppdaterade inlägget från KM:et med bilder. Inga fantastiska bilder, men ändå.

Leave a Reply

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.