Uppdaterat

Jag har suttit och uppdaterat min hemsida under några dagar. Ojoj, här vart det lite eftersatt alltså.
Inte helt prioriterat detta ser jag.
Men det är ju lite pilligt med att uppdatera, då jag inte gillar att enbart fylla i text utan vill ha bilder och så också och då skall bilder, gärna fina och lite nya, finnas, hittas på datorn och så behöver de ofta förminskas och så skall de laddas upp till hemsidan och sen skall jag komma ihåg vad jag höll på med (det blir så när telefonen ringer, hunden behöver kissa och frukosten skall ner också).
Men Tindras och Exakts sidor är uppdaterade. Bägge dom ligger under Hästarna i mitt liv (lite stolt över sidan ändå så jag gör lite reklam här 🙂 )

Är det något mera ni tycker borde uppdateras?
Vill man läsa om ännu flera hästar i mitt liv så kan man slösurfa runt under tränade hästar.
Eller varför inte titta på lite fina bilder och läsa om sålda hästar?

Exakt1maj15_4

 

Tags: ,

One Response to “Uppdaterat”

  1. Maken says:

    Jag saknar avdelningen “Hundarna i mitt liv”

Leave a Reply

*