Mission: jobbvecka. Typ completed

Måndag-fredag, för det är en jobbvecka va? Mhm…not for me. Nu tenderar jag att låta lite bitter. Så är inte helt fallet, för jag gillar ju mitt jobb.
Men den här förkylningen har gjort veckan rätt jobbig. Igår regnade det dessutom hundar och katter. Blä och kallt.
Red Tyra på volten på morgonen och hon var superduktigt och travade mer än någonsin tidigare på ett ridpass, vilket gjorde en lite svettig och yr mig mycket glad. Skulle sedan hämta Nykur men regnet bestämde sig för att ta i från tårna och slå ner så jag ringde svarte springarens ägare och bad om att få hämta honom vid 12 istället då regnet, enligt prognosen, skulle upphöra eller i alla fall lugna sig lite. Det gick fint sade My och jag åkte hem lade mig i soffan och var utslagen i 1,5 timme.
Åkte sedan och hämta Nykur och släppte ut honom i flocken hemma. Ingen större dramatik då han ju känner alla  i flocken (Nykur flyttade från Skogsäng i början på juni). Jag var så glad över att Texas håller Tindra sällskap och det går bra så Brandi skulle få gå med valackerna och leka med sin brorsa. Meeen så vart Texas halt och står nu i sjukhage alldeles behandlad (det var inte Tindras fel i alla fall) och Brandi är “back with mom”.


Min goa BabyB när jag hämtade honom på Karlslund i förrgår

När jag kollat så att killarna hade det bra och klappat på B i regnat (fortfarande strilande) så åkte jag hem igen och låg utslagen i soffan till det var dags för ridskola. Då jag faktiskt kände mig bättre.
Och idag mår jag riktigt bra igen, vilket är tur då det varit en lång dag.
Rida Tyra, två lektioner på Eknäs, rida Brandi, Exakt och Nykur och så fyra lektioner på Västergården.
Imorgon är det en sån där typ ledig dag. Behöver rida lite hästar och kvällsfodra, men i övrigt inte så mycket.
Skall sooova.
Just nu faktiskt!

För på söndag håller jag min första renodlade Tölt in Harmony-kurs! 🙂

 

Tags: , ,

Leave a Reply

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.