Ledig, så ledig.

Jag är ledig idag!!!
Åååh, jag bara njuter!
Inte så att jag inte gillar mitt jobb, det tror jag det framgår med all tydlighet i den här bloggen att jag gör. Men jag tror alla som jobbar ändå uppskattar att vara lediga! Det är ju som bekant bara då man inte kan eller får jobba det blir frustrerande att vara “ledig”
Som vanligt när jag är ledig är det s mycket jag tänker att jag skall göra: städa, gymma, handla, kanske åka ut och rida Stígur (neeejdå, det är inte jobb *visslar*).
Erica rider Tindra idag och Britta bytte dag så jag jobbade Vísir och Váli igår istället för idag.
Vad gör jag? Jo jag sitter i soffan och slösurfar med min latte och lyssnar på Morcheeba på Spotify (try it, you might like it!)
Har precis tittat på “Plus” från igår om hästhandlare och konstaterat att Solvallas Hästklinik inte fick jättebra reklam där inte. Och inte heller hästhandlaren det handlar om.
Skulle nog dra mig för att köpa häst via henne (nu kommer ju inte det hända då de hästarna inte är av den lurviga, töltande kvalituttan jag håller på med. Och så köper jag inte hästar – jag tillverkar dom 😉 ).
Det är så ofantligt skönt att inte behöva göra något just nu. Min vad bråkar, så jag kan inte springa, företagets papper är i ordning, så det finns inget att sortera där (bland det bästa jag gjort är att betala någon annan för att sköta bokföring och deklaration och momsinbetalningar! Jag bara sorterar pappren i datumordning och skickar iväg dom!), middagen skall handlas men det måste jag inte springa (vänta nu -springa kunde jag u inte?) iväg och göra nu.
Alltså tar jag igen mig med en kaffe, surfar hela internet och funderar på världsproblem(en fungerande sadel på Stigur, vilket bett skall jag rida honom på på tävlingen på Örnäs om två veckor, planering för Tindras kärlekssemester, när kommer våren – det är ju skitkallt, undrar vad vi skall äta ikväll…).

Andningspaus.

 

Det gäller att vila upp och stressa ner nu inför det två kommande månaderna.
Ridskola, privatlektioner och kurser, hästar igång och så tävlingar!
Ja, jessus! Jag skall ut och tävla. Jag har lovat mig själv att den här säsongen döma färre tävlingar och tävla lite mera själv.
Det är nyttigt att vara på bägge sidor staketet.
Så Vísir, Váli och Stígur skall ut och jogga på banorna.
Som planen ser ut just nu är det:

Örnäs Lättklass + kval 30/3, Vísir T8 och V5 och Stígur F2 och T4

Náttfari vår, Sörgården 13/4, Váli F2, Vísir T8 och V5

Dyggur Regional, Himmelstalund 20-21/4, Stígur T4 och F1, Váli F1, PP1 och P2

Dís Vår, Ensta 4/5, Váli F2, Vísir V5 och T5

Funderar på att åka till Eskilstuna också i maj.
Tror det blir så.

Har bara tackat jag till två tävlingar hittills i år; Stormur Regional WR i april och Stenholmens WR-tävling i juni.
Har bestämt mig för att i brist på nationella tävlingar att döma (i år är det VM-år och det är många FEIF-domare utomlands ifrån som vill döma i Sverige så för oss svenska, nationella domare fanns det bara två tävlingar att döma och jag kunde ingen av de helgerna) så skall jag döma de tävlingar jag verkligen vill döma och gärna så hög klass som möjligt.
Regional och WR (World Ranking) alltså.
Jag är ju dessutom involverad i Tölt in Harmony så det är en del jobb med det.
Den 18/4 skall vi ha en demo på de lättare varianterna av TiH på Stenholmen! Spännande att se om de funkar som vi som fnulat ihop dom önskar!

Men nu skall jag njuta av den här dagen!

 

Tags: , , ,

One Response to “Ledig, så ledig.”

  1. Malin Stang says:

    Wuhuu, är också anmäld till dyggur och dis, kul!

    Spännande med ditt engagemang i TiH, du måste berätta mer när vi ses sen, känner mig hopplöst efter på den fronten… 🙂

Leave a Reply

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.