Julen är här!

Julstämning med underbara vännen Anna här.
Fredagen var julshopping i ett överfullt köpcentrum, en titt på Hööks och matshopping med resten av Sveriges befolkning.En sväng in till Centralen för att plocka upp nämnda Anna gjorde kvällen komplett.

Lördag och idag har inneburit två trevlig ridturer i mycket vackert vinterlandskap och lite stallarbete i form av fodring idag. Då hästarna har fri tillgång på hösilage iom balar stående i hagen handlar “fodring” inte så mycket om att faktiskt utfodra hästarna som att fylla på alla ThermoBar i samtliga hagar (släpa dunkar på stora snöskyffeln), mocka i vindskydden och kola så alla höbalar mår bra och ingen häst kan skada sig på plast eller snören.
Stigur sprudlar och töltar ljuvligt mjukt i en mycket trevlig form. Tindra och Anna jobbade fint ihop.
Idag har vi dessutom varit på bio och sett Life of Pi.Vacker film, men …lite seg delvis och ja, inte det bästa jag sett, men inte dålig heller.
Vackert sceneri och Ang Lee gör inte dåliga filmer! (Har ni inte sett fantastiska The Ice Storm, så se den!)

Nu sitter vi här, tre stycken uppkopplade typer. “The Holiday” på TV, alla med varsin dator framför sig och var sitt glas vin framför sig. chattande med varandra på fejan (mest på skoj, vo pratar alldeles IRL också…).

Nu tar vi jul här!

julbild2012

En riktigt GOD JUL på er!

 

Tags: , , , ,

2 Responses to “Julen är här!”

  1. rebecca says:

    god jul!! 🙂
    Lust och göra ett bloglovin byte? 😀 kram!

  2. MalinS says:

    Nu pratar du sådanan där nymodigheter som tant här inte använder sig av 😉
    Jag tittar in lite då och då hos dig och du kollar in här när du vill – fair enough?

Leave a Reply

*