Träningsresultat

Efter en mycket trevlig helg på Sundbyholms travbana och inte minst på härliga Sundbyholms Slott är till ända.Jag den var ju till ända redan på söndag kväll, men nu är jag hemma i soffan och har tid att skriva. Att komma till Sundbyholm i lördags morse var som att komma hem.Men vad tomt och naket det såg ut jämfört med för en månad sen då pampiga läktare fyllda med folk omringade ovalbanan.
Tävlingen flöt fint, trots ett åskväder inkl. blixtar och en hagelskur på lördagseftermiddagen. Tackar för domarkurer med tak!

I går var Jill snäll och fotade lite när jag red på volten.
Vísir har börjat slappna av och hitta ett nytt lugn i steget och Stígur mådde nog bra av att stå i helgen (ok, Erica jobbade honom i repgrimma i söndags, men han är inte riden) och släppte bara mer och mer igår.

Några bilder då:

IMG_4332.JPG

IMG_4368.JPG

IMG_4376.JPG

Var så god Jenny (som ägde Vísirs mormor), här är de först bilderna på honom. Ordnar flera om  någon vecka.

Stígur så.
Stígur är alltså en 8-årig femgångsvalack efter herr Skúlassons lille musblackhingst Dugur, som ju röjde stora framgångar på banorna för ett gäng år sedan. Stígur är stor, mätte honom till 145 cm i måndags (ja vi har en mätsticka i stallet), och ganska grov. Dessutom har han en del övervikt att dras med för tillfället, efter att ha jobbat relativt lite under sommaren.
Han är villig och ganska stark och behöver dels ramas in, men framför allt lösgöras och länga sig.
Han är väldigt kul att rida och lossnar verkligen mera för varje gång vi jobbar. Tömkörning, repgrimma och ridning -han tar allt med ro och jobbar snällt.

Några bilder från igår:
IMG_4473.JPGSkröltarbete för att hitta halslängd och avslappning. Samt det här med att vä-ä-ä-nta på signaler innan man töltar iväg

IMG_4496.JPG
Såhär blir det när han inte väntar. Man ser att jag sitter och visslar för att lugna ner honom. Men taktrent och rätt trevligt ändå.

IMG_4521.JPG
Traven har förbättrats mycket på en vecka! Han var väldigt fyrtaktig och kändes spänd och lite rädd för att trava i förra veckan. Lossnade mycket med repgrimme-longering och tömkörning.Nu är han bitvis riktigt trevlig!

IMG_4418.JPG
En liten tempoökning i tölt. Fina bakben på den här herren!

IMG_4456.JPG
Inte alla som har såhär kul på jobbet!Stígurär en T2-häst, kan man säga

IMG_4525.JPG
Vi avslutar med en travbild till!

Som jag tidigare skrivit så är Stigur till salu – känner någon redan nu att det där är en häst för mig så hojta för Guds skull till då!

En annan som ju också är till salu är fina, rara Sága!
Någon där ute som kan ge denna trevliga tjej ett kärleksfullt hem? Sága har jag ju känt länge -ända sedan hon föddes faktiskt. Jag har fått fördelen att följa henne genom uppväxt och inridning till en vuxen häst med 4 stadiga gångarter (den femte finns och kan nog med rätt träning bli ok den med om man är intresserad av det. Det har vi inte varit hittills).

Saga14nov1102.JPG

Saga5dec1114.JPG

ensta 1027.JPG

48 000 kr för denna darling och hon är eran!

Men how to reach me?
Jo, man kan ju använda så många kanaler i dagens samhälle!
Man kan gör the old fashioned way och ringa mig: 073/971 19 25, man kan skicka ett så kallat e-brev på malin@malinweb.se eller kontakta mig via det sociala nätverket, där jag även har en företags-sida! (som man kan klicka “gilla” på och glädja mig lite extra!)

Tags: , , ,

One Response to “Träningsresultat”

  1. Erica says:

    Du är en föredömligt modern företagare Malin! 🙂 Och riktigt riktigt duktig på det du gör förstås!
    /Erica

Leave a Reply

*