Time passes

Dagarna rullar på och dåligt med bloggande är det!
Jag är duktig med/på gymmet! Springer, känner att jag sakta, sakta – men ändå – orkar mera. Nöjd med mig själv.
Hästarna jobbar bra!
Dimma töltar stadigt och hennes matte var mycket nöjd när hon var ute i helgen och provade en något uppdaterad version av sitt sto.
Tindra jobbar finfint med Erica och det ser bättre ut för varje gång jag ser dom tillsammans. Själv rider jag Tindra ca 2-3 ggr i veckan och det är alltid lika kul. Hon är verkligt speciell, min lilla dam!
Kelda töltar stadigare och längre sträckor och jag har senaste veckorna jobbat med att stärka galoppen, med hjälp av fattningar, fattningar, fattningar. Både i ridhuset, ute och i tömkörning (jag är noga med att tömköra och jobba i repgrimma, speciellt med unghästarna).
Uni töltar! Ja han töltar! Så himla kul att känna att allt jobb gett resultat. Idag dansade han dessutom även i traven och galoppen och var underbart “långbent och långhalsad” i skritten (även det i traven och galoppen).
Greiði utvecklas så mycket för varje ridpass nu! Han är dunderkul att rida. Red pass med lätt skyddsboots för första gången i måndags och först kändes det tydligt hur han hade lite problem med balansen i passen och de första sträckorna blev det galopp och rollningar. Men de två sista sträckorna flög han fram i pass igen. Snabb och säker.
Tölten och traven var riktigt trevliga dessutom!

Idag började jag dagen med ett besök hos världens bästa naprapat. Det var en “10 000 mila service”, som visade sig behövas. Nacke, bröstrygg och vänster höft – knick knack, krak och brak.
Sedan följde massagebehandlingar (som jag tyvärr gav, inte fick) och lunch med Adina samt lite snackande, alltid välbehövligt. Kaffe hemma och tittande på “Top Model Sverige” på tv3.play.
Inget program jag skulle följa om det inte var så att en kompis dotter, tillika före detta ridelev, var med. Måste ju se hur det går för talangen!
Efter kaffepausen hemma fick Kelda jobba för töm i ridhuset och Uni dansade, som tidigare skrivet, ett helt underbart pass inne i ridhuset  han med.  Det är grönjävligt halt ute. Knögglig is med vattenansamlingar på och då hästarna på Fors endast har två broddar bak (why? De har dessutom bara två broddhål bak så jag kan inte ens skruva på tåbrodd) så vågade jag inte rida ut idag. Får se hur det ser ut imorgon.

Dagen avslutades med två lektioner med ämnet “trail” på ridskolan, där jag vikarierade för Emma, som är i “Amerikat”.


Uni i sin underbara trav vid fotografering häromveckan.


Galoppen!


Och rätt söt är han också!

Och nu skall jag kolla på “Ponnyakuten” med min man!

Tags: , , , , ,

One Response to “Time passes”

  1. Carla says:

    Haha, jag kollade precis nyss på Ponnyakuten! Härmapa!

Leave a Reply

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.