Hon skor sig på andra

Idag har Natalie varit och skott sig på oss. Alltså skott våra hästar.
Tindra, Fína, Sága och Texas är nu fina om fötterna och Glitra blev också skodd bak nu.
Då hon trots ET-behandling inte blivit bättre på att hålla upp sina bakben lugnt och fint (jag har tränat, masserat, stretchat och linimentat), så fick hon nu Ventraquil, som är ett milt lugnande medel. Och då funkade det bra.
Men ett ET-besök till skall det blir.

Fína är nu såld och skall besiktas nästa vecka då Per-Martin Andrén kommer till oss. Hon kommer bo i Trollhättan och få det kanonbra!
Det känns fint att hon kommer få det så bra!

Annars då? Jovars. Hästarna jobbar och går riktigt bra! Glitra känns bättre och bättre att rida och vi har börjat med mera övergångar och gjort några galoppfattningar också.
Seifur jobbar på och känns riktigt bra. Fantastiskt trevlig häst det där! En riktigt stadig, mysig och rolig gammal herre, med underbart rena och fina gångarter. Fler sådana, tack!
Una fortsätter att sträcka på överlinjen och lätta i munnen. Jobbar mest med att få henne lydigare i avsaktningarna och orka bära sig bättre i korta tempon. Och imorgon följer hon och Tindra med till Ensta för ovalbneträning! Skall passa på att få lite nya bilder på dom också!
Tindra går i egen bantarhage för att inte visa alltför väl att hon kommer från ett rikt stall då vi skall tävla om en och en halv vecka. Gott om gräs på betet än gör att damen får dra ihop sig lite i en egen “etta med kokvrå”.

t0810.jpg
Tindra en höstdag 2008 fångad på bild av Erica!

Tags: , , , ,

One Response to “Hon skor sig på andra”

  1. Linda says:

    Har Finas nya ägare någon blogg, hemsida, mail? Vore kul att fortsätta följa Finas liv 🙂

Leave a Reply

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.