det här KAN inte vara rätt

Satt både i tisdags och sitter idag och kollar på semifinalerna i ESC.
Är det här verkligen det bästa de har i länderna runt om i Europa???

Jag älskar inte direkt Sveriges bidrag, men den är fan i mig BRA, Jättebra om man jämför med…ja de mesta annat som är med!
Shit vad dåligt! Men vad roligt att kolla på.
Jill, jag och Pelle sitter på msn och chattar alla tre med varann och dissar allt stenhårt!
… och Dustin the turkey då? Vad tyckte ni om den?

Var och tränade på gymmet idag och när jag duschade efteråt låg det en kondom i tjejernas dusch. *urk*
Vad hade den använts till? Alltså, missförstå mig rätt,  jag vet vad kondomer har för syfte, men denna såg inte ut att ha fyllt sitt. Inte på riktigt liksom.
Jag såg nog rätt kul ut när jag med hjälp av en vattenskrapa och iklädd en äcklad min förpassade den till sopkorgen…kanske att jag dyker upp på dolda kameran någonstans? Kanske skall kolla runt på youtube?

Igår natt kunde jag inte sova. Så jag satt i soffan och läste FIZO (avelsreglemente för er icke-insatta), surfade på Buke och somnade i soffan i några timmar. Hade inte tid att sova ut igår mors, så jag såg fram emot sovmorgon idag. Men nehej!
Monas hund Tiffi valpade och måste tas in på sjukan (hundsjukan) och snittas för att få ut alla så jag åkte på (jaja, Jill, jag kunde har frågat dig, men det var så sent då Mona bad mig så jag ville inte ringa dig) morgonfodringen idag. Var skittrött när jag gick upp 05.50, men 07.10 låg jag i sängen igen och sov till 10! Underbart! I love my work, som tillåter sådana mornar!

Red Messa idag och sedan var det träning och lektioner i Huddinge.
Nu är dagen slut.

Leave a Reply

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.