Burger King har rätt!

Grillat ÄR godast!

Pelles syster Sussie är här över natten och vi passar på att grilla (man tar alla chanser)!

Red Messa tidigt imorse och hon var bra! Riktigt bra! Duktig tjej! Hon fick täcke på sig ut då hon svettas väldigt mycket (och väldigt lätt). Vid 17 ringde Erika, som har Léttir i stallet brevid. Messa hade fastnat i täcket tydligen så hon räddade henne. Suck…lilla hästen.
Tack Erika!

Annars har det varit core-pass på gymmet, lektioner i Vändelsö och lektioner i Huddinge. Marie och Hannas Fákur (e:Kjarni) har blivit så fin! Jäklars vilken häst det är! Den skulle gärna få komma hem till mig!
Och Ingelas Thengill (e:Segull) har utvecklats i sin tölt! Blivit mycket starkare. 🙂

Nu har vi kollat på Lyxfällan och ätit. HUR kan så många (80-talister) ha så stora ekonomiska problem? Skulder, saker i överflöd (som de inte behöver), för stora/dyra lägenheter, sms-lån för att betala skulder (hur kan man komma på den idén ens?) osv.

Leave a Reply

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.