Reklamkul

Har ni någonsin haft sådär Toffefee-kul? Ni vet “Man har så kul med Toffefee!” Och så springer man runt på en gräsmatta och snurrar och hoppar och någon har en vattenslang och sen kommer mamma ut med Toffefee. Jag tror aldrig at jag haft så kul, varken med Toffefee eller utan. Eller känt mig sådär trygg som i Werthers-reklamen (och vem fan vill äta nåtot med flera kannor grädde i???) när farfar (aldrig haft en levande sådan btw.) läser tidningen och man är stor nog för sportdelen, eller var det Riesen? Skit samma, trygghet är det tydligen.
Eller har ni blivit mötta på flygplatsen med en “Merciiiii my little way och saying thank you, Merciiiii for beiiiiing youuuuuu” (hatahatahata, men chokladfan är ju god).

Vilka är era stora hat-reklamer?

(Don´t get me started om eniro-trollen )

werthers

3 Responses to “Reklamkul”

 1. Pelle says:

  Vi vet båda att den hemskaste reklamen just nu är ungdjävulen som börjar dansa i sin stol när han får äta lite mjukost.

  Vart är min ljuddämpade Luger?

 2. Pelle says:

  F.ö. ser man ju på reklambilden i ditt inlägg att den där gossen inte mår bra alla gånger. Antagligen är bilden tagen i något av alla källarutrymmen där österrikare låser in sina telningar och sedan bygger ut släkten med. Efter väl uträttat värv belönas dom. Med Werthers.

 3. Malin says:

  Men… Visserligen är reklamen hemsk….

  Men: Werther’s är faktiskt ofantligt goda 😉

  Annars ser jag så sällan på reklam, så har inte orkat börja irritera mig på nåt. 😉 RADIO-reklam däremot. Där kan vi ju snacka många irriationsobjekt.

Leave a Reply

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.