Hysterica

Red ut på Hysteríca frá Kirkjubae idag. Hon är annars känd som Messa.
Hon har varit jätteduktig och fin senaste två veckorna och idag var ALLT läskigt, jobbigt och hemskt!!! Mötte en travhäst med vagn och sen fanns inget annat är flyyyykt i hjärnan på damen. Red till Lillhästen för att köpa en burk hästsalva som är skitbra på hovarna och det var sååå läskigt att Messa bajsade på trappan…och blev rädd för bajset.
Ibland blir man bara trött. Skrittade hem över ängarna, eller ja, vet inte om det kan kallas skritt…men försök till det samma.
Väl hemma med henne var det dusch och fixande med hovarna och lite stretching.

Annars är det sådär idag, tränade på gymmet i morse och masserade sedan två patienter. Har ont i halsen och framförallt nästan ingen röst, så några ridlektioner var det inte att tänka på att hålla. Fick avboka allt och vackert vara tyst. Känns lite bättre nu, men inte bra.

Igår kväll var jag duktig och gick och lade mig tideigt, vid 22.30 när Pelle åkte till jobbet. Precis när jag somnat ringde Pelle; lilla röd hade lagt av! Eller inte helt, men kylarlampan började lysa när han var på motorvägen och då är det inte läge att köra många meter till. På chans körde han in till Statoil i Brandbergen och ringde mig. Så det var bara upp ur varma sköna sängen och sätta sig i bilen och åka till Brandbergen. Pelle körde hem mig och tog min bil till jobbet.
Det var lite svårt att somna om och jag vara allmänt tjurig. Men det var ju inte Pelles fel att lampan började lysa och temperaturen i motorn höjas.
Idag fick vi bilen till Peter som skall kolla på den. Hoppas det inte blir alltför dyrt…

Nu har vi ätit en god grillmiddag hos Adina, som köpt mat för Finska Armén ungefär, och Pelle fick låna Adis bil till jobbet i natt (gulle henne!).

Imorgon är det kurs för Nina K. på Fors  och jag hoppas verkligen att jag inte är sjuk(are än vanligt).

Nattinatt!

Leave a Reply

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.