Maj!

Ja nu är det verkligen vår! Maj månad är här!

Igår kväll efter att jag hållit lektion på Östnora för fina Naggur med medryttare och ridit Messa, som var en duktig lite dam igen 🙂 åkte jag och inhandlade lite kött och potatissallad, åkte hem och väckte min man och väntade in Adina. Så åkte vi till Fors där det var stor brasa i “antikhagen”. Dock var de tlite småregnigt så vi var mest inne i After Riden. Grillade köttet och åt och minglade och pratade med trevliga människor i någon timme och så hem till soffan.
Adina och jag (och Pelle innan hanmåste åka till jobbet) kollade på “Min brors flickvän. Det är synd att de översatt den till den titeln på svenska (den heter alltså “Dan in real life” i orginal) då det blir lite avslöjande i en scen, som skulle vara ännu bättre om man inte visste vad (den svenska) titeln avslöjar. Filmen var, hur som helst, väldigt söt och må bra-ig. Och välspelad! Steve Carell impar mer och mer för varje film!

Idag hände det igen! Jag har morgonfodring och vaknar, helt av mig själv, kl 05.00.
Så hästarna var ute vid 05.3o (jag älskar att bo nära stallet). Och jag var tillbaka i sängen 06.10.
Sov till 09.30 och slöar nu innan jag skall ta mig ut till Malin på Drakboda och hålla lektion. Sedan skall jag kolla in hopptävlingen på Vändelsö Ridskola. Det är Vallfari, Mökkur Ryttarsällskap och Österhaninge Ridsällskap som ordnar en hopptävling för enbart islandshästar.

So long!

Leave a Reply

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.