“Söndag”

Idag har jag söndag! Är helt ledig! det enda åtagande jag hade var att rida Svarten.

Sov rejält och låg och slöade i soffan och kollade på gamla avsnitt av “TV-stjärnan” på svt.se (mitt sätt att koppla bort verkligeheten).
Vid 12 käkade Adina, Netti (på besök i Sverige), Marianne, Madde, Sussie och jag lunch på Paus i VH. Sedan blev det kaffe at my casa! Det beundrades och pratades hus och sedan gick vi över till vårt favvoämne…häst, häst, lite hus och häst!

Marianne var gulleguld och höll i snöret när jag red Svarten idag! Longerade honom i bägge varv och satt sedan upp. Marianne höll i snöret och Svart och jag både travade, skrittade och kunde svänga. Vi vågade oss till och med utanför longervolten och styrde höger-vänster på volten. Avslutade med att trava i bägge varaven på volten (fortfarande longerade av Marianne) och sedan red jag till stallet! Är så impad av hur otroligt lätt denna häst är!
Mockade och tog in hästarna och åkte hem.

Nu ligger jag i soffan och torkar upp. Det regnar rätt rejält ute och dt blev blött att rida.
Pelle är hemma och vi är äntligen hemma samtidigt! Yes! Det var en stund sedan sist… så vi skall vara romantiska och åka och handla på ICA. Har betällt några böcker från adlibris, minns inte vad faktiskt.Fick ett sms-avi om att de kommit och kan hämtas ut på ICA…

Jag älskar böcker och köper lätt massor av dom. Massor. Tror jag har det lite”i blodet”. Min mamma var bibliotekarie och vi hade massor böcker hemma. Avskrivna böcker från bibblan hamnade liksom hos oss. Senare blev mamma översättare och sedan bibliotekschef på Svenska Littaratursällskapet i Finland. Böcker har alltid naturligt funnits i mängder hemma. Och jag har alltid läst mycket. Massor.
För tillfället är problemet att vi inte har tillräckligt med bokhylla för böckerna, så rätt många ligger i högar på golvet. Hur jag löser problemet? Genom att beställa mer böcker  😉

Nehej…om jag skulle ta mig upp ur soffan och åka och handla. Skall bara se “Simpsons” klart och väcka Pelle.

Tjing!

Leave a Reply

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.