Helgvittring!

Steg upp ovanligt tidigt i morse och delade frukost-timmen med maken, vilket ju är lite mysigt.
Såg väderleksprognosen för morgondagen som tutade ut: REGN i massor hela jäkla dagen. Ah, vad peppad att tävla man blir då va? Speciellt med vetskap om hur parkeringsmöjligheterna med släp är på Ensta (oftast på åker = rätt stor risk att köra fast i leran som blir resultatet). Ringde Sofie på Ensta och kollade lite med parkering och diskuterade.
Åkte ut till stallet och började lite lugnt packa inför tävlingen. Tog fram herr G´s pass och slog, för säkerhets skull ett öga på vaccinationerna. Och det var ju bra att jag gjorde det innan jag stod på incheckningen med en ditsläpad häst i arla morgonstund, för det hade missats datum på vaccination med ca en månad. Och ovaccinerad häst tävlas icke med.
Så det var bara att packa upp igen.

Hade väderleken varit mera åt den sydeuropeiska hållet (varmt och soligt och så) hade jag nog ringt och frågat om jag får akut-byta häst, men med tanke på mängden vatten som förutspås hälla ner imorgon så beslöt jag mig för en semesterdag!
Så jag red ut på en morgonpigg Stigur och konstaterade att nu så börjar det blir en häst av detta – inte en fram, en bak och en på mitten! Härlig häst det där!
Sedan red jag igenom Greiði på volten och han var naturligtvis helt underbart lös och mjuk och jo, det hade ju varit lite kul att veta hur han hade gått på banan.
En saluvisning av Sága och en liten tur med Vísir senare mötte jag min goda vän och kollega och tillika namne på utmärkta Paus Bagarstuga i  VH och hade en riktig myslunch!
Och nu återstår en lektion innan det är helg!

Have a good one you all!

Tags: , ,

Leave a Reply

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.