Redo för ny vecka!

Ja, annat kan man inte vara än redo för den nya veckan!
Ah, vilken helg!
Lördag: Mysig och bra ridtur på Dimma ut i snön med sällskap av Adina och Tindra. Hästarna var pigga, glada och jobbade bra! Adina, som såg Dimma en av de första turerna jag red ut på henne, tyckte det var en rejäl skillnad på hennes uttryck, avspänning och steglängd! Vad bra, då känns det rätt!
Efter ridturen åkte vi och bytte om och åt snabblunch och sedan åkte vi till Hasseludden (som ligger 40 min hemifrån).
En heeelt underbar och fantastisk eftermiddag och kväll hade vi där!
Varma pooler (inomhus och utomhus!), simning, slappande, bastande och snackande i mängder! Och allt toppades med en helt otrolig middag på restaurangen Teppan Yaki, där koken lagade maten på ett stort stekbord framför oss. Hela middagen var inte bara fantastiskt god (teriaki med granatäpple till förrätt, ankbröst med rotfrukten och vitlök till huvudrätt och citronmarängpaj med färska hallon till efterrätt) utan en hel upplevelse! Syn, doft, smak och presentation. Amazing!
Min elev och vän Petronella jobbar på Hasseludden och vi fick komma in som “friends & family” så det hela var inte ens speciellt dyrt!

Söndag: lugn morgon med film i soffan och mysfrukost. Ut till stallet och rida Dimma medan Pelle fotade (hon får ett eget inlägg när jag hinner med). Sedan red Nina och jag ut en sväng, hon på Tindra och jag på hennes Greiði. Nina har inte kunnat rida på en och en halv månad och första turen behövde vara på en stadig och lugn häst = Tindra.
Tindra tog utmärkt hand om Nina!
Greiði och jag passade, efter en i Greiðis smak alldeles för lång skrittur, på att visa matte hur flygande pass ser ut! Det var ett  lyckligt gäng som återvände hem!

Idag är det, som vanligt på måndagar en rejäl arbetsdag.
Greiði och jag har gått igenom det här med tömkörning igen, Och så skall Kelda, Uni och Aragon jobbas på Fors. Och så var det 4 lektioner på ridskolan också.
Sen är klockan 22.

 

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.