Kyligt

Man vaknar lite lagom jättetidigt. Går upp och huttrar lite och tittar på termimetern. -23 grader ute.
Jomenvisst. Skall bli jättekul och skönt att åka på öltölten i år.
Här och här kan man kolla på bilder och läsa om förra året.

Igår stod jag hela dagen, 9-17, ute på Eriksberg och hade kurs. -18 när jag kom dit, men i takt med att solen steg blev det riktigt skönt och faktiskt frös jag inte alls förrän vid 16, då solen försvann. Sista lektionerna var det riktigt kallt! Och sista kvarten frös jag verkligen. Trots fleece-underställ, raggsockor, dubbla tröjor och overallen. -22 visade bilen när jag satt mig i den.
Brr!
Så vi får se hur det blir idag. Kallt antar jag, men Erica kommer med och tar en öltöltsrunda på Tindra, så vi kan ju byta av varandra också med att hålla Tindra/gå in och värma oss!

Tags: , ,

Leave a Reply

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.