Han är här nu!

Var hos Tindra i går kväll vid
23.30 – allt lugnt
03.00 – allt lugnt (de stod och kliade varann och Tindra åt)
06.20 – Då stod en liten brun hingstunge där!
Ostadig på benen och fortfarande blöt.

Tindra är lugn och fixade allt perfekt själv.
Efterbörden och fosterhinnan och allt låg prydligt mitt i hagen.
Ringde Pelle först av allt och han kom ner med kameran:

Så här är han, min lilla hingst:
BILDBOMB (alla bilder är klickbara)

bebis1.jpgbebis12.jpg

Mamma puttar lillen i rätt riktning:

bebis4.jpgbebis5.jpgbebis6.jpgbebis7.jpg

bebis8.jpg

bebis10.jpg
Tungt att vara mamma!

bebis13.jpgTindra var lite öm i juvret och pep när lillen skulle äta först, så jag fick hålla i henne så han kunde äta i lugn och ro

Tags: ,

15 Responses to “Han är här nu!”

 1. Anna says:

  Åhh!
  Nu är det bara att vänta på den andra så kan du ge dig på att jag kommer på besök 😉

 2. Maddi says:

  Härligt!!!
  Grattis! 😀

 3. Ewa&Hasse says:

  Jättegrattis!
  Oh, vad vi är glada!
  Kramar

 4. Anna och Alvar says:

  Så himla nyfödd, han hade nog inte varit i den här världen länge förrän du hittade honom. Brun är den finaste färgen. Vad duktig Tindra är!

 5. Erica says:

  Superstort grattis!! Tindra ser sååå vacker ut där hon står, är det inte fantastiskt att de blir mammor helt på automatik? Ser fram emot att se den lille plutten! Kram kram

 6. ÅÅÅÅHHHHH!!!!! Stort GRATTIS!!! Vilka underbara bilder också!!!

 7. Jonna says:

  Jättegrattis, han är superfin 🙂

 8. Carro says:

  ÅH va roligt 😀 va fin han är lillkillen!! 😀

 9. Henie Direkten Sickla says:

  Hej Malin!
  Henie heter jag och driver den nyöppnade och efterlängtade “tjorren” i Sickla köpkvarter, Direkten. Kan inte sånt här riktigt..ler brett.. satt o kollade på nätet o hittade dig, kände att jag ville tipsa dig och alla andra “hästvänner” att vi jobbar stenhårt för att lyfta fram “tjejjer/trav/hästar” mm hos oss. Bl a lottar vi ut “hästupplevelser” osv. Min syrra, Lotta Mossberg, är hästuppfödare med brinnande engagemang och har massor med kontakter och uppslag! Är rookie i området men för mig räckte kopplingen: sicklabesökare- hästföl-tjej – lust att komma tillbaka o kolla. Säg till när du kommer in till oss så bjuder vi på en fika och lite “hästprat”. Har tyvärr inte fått till ngn hemsida än men har satt upp bilder i skyltfönstret på den första “hästupplevelsen” som gick av stapeln i maj. Den i Juni blir med proffstränaren Henke på Valla….

  Varmt Välkommen!

 10. Henie Direkten Sickla says:

  Ojjjj…glömde ju säga
  JÄTTEGRATTIS TILL BÄBISEN!

 11. Malin says:

  Hej Henie!
  När jag var i Sickla köpkvarter senast var ju hästaffären tyvärr redan stängd! Måste så klart ta mig tillbaka dit nån dag!
  Är “tjorren” hästbutiken?
  Maila mig på malin@malinweb.se så jag får en adress att höra av mig till när jag kommer dit!
  Tack för inbjudan!
  Malin

 12. Henie Direkten Sickla says:

  Hellu “horselover”!
  Shit va ja e vilse i cyber..ler..Direkten är den eminenta spelbutiken som ligger precis nedanför Saltsjöbanan! Fullt av driv o “girlpower”..hihi–mailar dig mer, för jag tror/vet du kommer att älska mina visioner. Obs! Drömmar är för “syltryggar”..Jag/vi agerar, presterar, levererar och triumferar! På återhörande!
  MvH
  Henie
  DIREKTEN SICKLA
  ” kiosken som fattat galoppen”

 13. Henie Direkten Sickla says:

  Ps. “Tjorre” betyderm på 70-tals slang KIOSK..hihi..Guuuu va retro va? Ds.

 14. Henie Direkten Sickla says:

  Hej igen “horselovers”..
  F’låt att jag e vimsig o tjatar..men kom på att alla våra kunder har 10% rabatt hos ALN foto! Dvs. hästfotografernas catchdriver! Det enda som behövs är ett kvitto från mig typ på en cola eller något…inget stort, svårt eller dyrt…men va nice att ha ett linne/musmatta/häftig tavla med bild på sin gräsätande bästis! Håller även på med bra avtal m foderlev. enbart för mina kunder.! Bara ett tips… Nu ska jag logga ut!
  Varm, go o frustande hälsning…
  Henie

 15. […] helt år sedan jag skrev det här inlägget! Liten Brandi fyller ett år idag! Från liten och […]

Leave a Reply

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.